2777
2789

بچه ها من بعضی اوقات خوابشو میدیدم و از زندگی می‌پرسیدم ولی اون انگار اجازه نداشت بهم جواب بده دیشب دیدم از پشت پنجره ی خونش داره یه دسته ی عزاداری رو نگاه میکنه رفتم کنارش  ازش راجع به خودم پرسیدم مامان بزرگ به نظرت من خوشبخت میشم خیلی منتظر بودم بگه بله خوشبخت میشی اما بهم گفت گاهی اره گاهی نه و من بهش گفتم من میدونم زندگی خیلی بالا و پایین داره بهم گفت باید بره 

تو اون دسته یه دختره جوون رو هم دیدم مادربزرگم صداش کرد و گفت وقتش بریم انگار اون دخترم فوت شده بود و با مادربزرگم دوتایی روحشون  اومدن بودن این دنیا وقتی داشت میرفت بهش گفتم برای نوه های دختری و پسریت دعا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خواب جالبی

دوست دارم همیشه خنده رو لبات باشه اینجوری😆 ؛ یا اینجوری 😂؛ البته میتونی راحت تر بخندی اینطوری 🤣؛ هیچوقتم اینطوری🥺  ، یا اینطوری 😩 و یا اینجوری😭 نبینمت امیدوارم هیچوقت اینطوری😓 به کسی نشی، سر کسی هم اینجوری نشی😡، خلاصه تو یه 🌷هستی که تو ❤️مایی 

منم حدود 20 سال پیش سه بار خواب دیدم یه خانومی میومد میگفت چه ارزویی داریی 

وای منم یه چیزایی میگفتم  دوبارشه یادمه گفتم میخوام مامانم خوب بشه گفت هیچ وقت خوب نمیشه تا مرگ یکیشم این بود گفتم کی ازدواج میکنم گفت ازدواج میکنی ولی حالا حالا ها نه

🌙 تعبیر خواب:

۱. دیدن مادربزرگِ فوت‌شده:

در تعبیر حضرت یوسف (ع)، دیدن درگذشتگان — به‌ویژه اگر آرام و باوقار باشند — نشان از یاد و توجه خداوند و دعای خیر آن‌ها برای بیننده‌ی خواب دارد.

اینکه او از پنجره نگاه می‌کرد، نشانه‌ی مرز میان دنیا و آخرت است؛ یعنی روح او از عالم دیگر شاهد احوال توست، اما اجازه‌ی دخالت مستقیم ندارد.

۲. دسته‌ی عزاداری:

در تعبیر یوسف نبی (ع)، عزا در خواب معمولاً به شادی و گشایش تعبیر می‌شود، چون وارونه‌ی ظاهر است.

پس دیدن دسته‌ی عزاداری یعنی در پسِ سختی‌ها و غم‌ها، نشانه‌ای از شادی، رهایی یا تحول بزرگ در زندگی‌ات نهفته است.

۳. گفت‌وگو درباره‌ی خوشبختی:

این بخش از خواب صریح‌ترین پیام را دارد.

وقتی او گفت «گاهی آره، گاهی نه» یعنی مسیر زندگی‌ات میان نعمت و آزمون در نوسان است، اما تو خودت با آگاهی گفتی «زندگی بالا و پایین داره» — این پاسخ تو در خواب، نشانه‌ی رشد روحی و قبول تقدیر الهی است.

یعنی خداوند به تو فهم داده که خوشبختی در پایداری در مسیر و رضایت از دل است، نه در ثبات ظاهری.

۴. همراه شدن آن دختر جوان:

دختر ناشناخته‌ای که با مادربزرگت بود، می‌تواند نماد بخشی از خودِ تو باشد — شاید بخشی از احساسات یا امیدهایی که «در گذشته مانده» و حالا باید با آرامش رهایشان کنی.

اینکه مادربزرگ او را «وقت رفتن» خواند، یعنی زمان عبور از یک مرحله‌ی احساسی یا روحی رسیده است.

۵. دعای پایانی تو:

وقتی به مادربزرگت گفتی برای نوه‌ها دعا کند، یعنی در ناخودآگاهت به پیوند نسل‌ها و رحمت الهی ایمان داری. در تعبیر یوسف (ع)، دعای خیر در خواب بشارت اجابت دعا و برکت در خانواده است.

✨ نتیجه نهایی:

به تعبیر روش یوسف نبی (ع):

این خواب نوید می‌دهد که:

روزهای غم، جای خود را به گشایش و آرامش می‌دهند؛

مادربزرگت در عالم معنا دعاگوی توست؛

و زندگی‌ات گرچه «گاهی آره، گاهی نه» خواهد بود، ا

ما پایان آن به نور و رضایت خدا ختم می‌شود.

خیلی دوست دارم بدونم تعبیرش چیه

شاید منظورش اینه که چیزی به نام خوشبختی همیشگی نیست  یک روزی به خاطر یک اتفاقی خوشحالید یک روزی بخاطر یک اتفاق بد ناراحت وچیزی به اسم خوشبختی  دائمی و همیشگی وجود نداره و غیر ممکنه که واسه همیشه خوشحال و شاد باشی 

خوشبختی هست ولی گاهی ما تو زندگی سختی و مشکلاتی داریم  و این طبیعیه

دوست دارم همیشه خنده رو لبات باشه اینجوری😆 ؛ یا اینجوری 😂؛ البته میتونی راحت تر بخندی اینطوری 🤣؛ هیچوقتم اینطوری🥺  ، یا اینطوری 😩 و یا اینجوری😭 نبینمت امیدوارم هیچوقت اینطوری😓 به کسی نشی، سر کسی هم اینجوری نشی😡، خلاصه تو یه 🌷هستی که تو ❤️مایی 

🌙 تعبیر خواب:۱. دیدن مادربزرگِ فوت‌شده:در تعبیر حضرت یوسف (ع)، دیدن درگذشتگان — به‌ویژه اگر آرام و ...

واااای مرسی چقدر خوشحالم کردید خدا خیرتون بده این روزا دنبال یه روزنه ی امید بودم چون حالم اصلا خوب نبود میشه بپرسم با چه برنامه ای تعبیر کردید