2777
2789
عنوان

چرا مردم مثل بز نگام میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 40 پست
چقدر این مدل تاپیک زیاد شده توی نی نی سایت ، عجیبه والا مام میریم بیرون‌نگامونم میکنن خیلی زیاد اما ...

چرا نداره؟ 

بنده خدا این موضوع ذهنشو درگیر کرده دلش خواسته تاپیک زده 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید حساسی یاکلا اون بد بختا میرن تو فکر نگاه کردنشون میفته رو تو و منظوری ندارن اخه میگی عجق وجق هم ...

آخه برن تو فکر میان مثل خر سه ساعته نگا میکنن و برمیگردن سمتم😑

https://daigo.ir/secret/61701105971

خوب شاید الان اونا میگن این خانومه چقدر نگاه میکنه 

حتما تو هم نگاه میکنی که میفهمی اونا میبینن 

حواست نیست دقت کن

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

آخه برن تو فکر میان مثل خر سه ساعته نگا میکنن و برمیگردن سمتم😑

تو سه ساعت یه جا وایمیسی؟

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

خوب شاید الان اونا میگن این خانومه چقدر نگاه میکنه حتما تو هم نگاه میکنی که میفهمی اونا میبینن حواست ...

😂😂😂 ن بخدا 

مثلا وقتی یه پسریو دیدم میبینم قبل تر از من زل زده

https://daigo.ir/secret/61701105971

بچه های دهه ۸۰ و ۹۰ از بچگی هولن پسر های ۱۰ ۱۱ ساله با زنای سن بالا کار دارن هیچ ربطی به سن و دهه ...

یاخدا کی این حرفارو زده 

کجاس تا جر.. ش بدم 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

پسرای ده ساله مزاحمت میشن؟

مزاحم من نه  هر کسی با هر سنی مزاحم من بشه پاره اش میکنم ولی دیدم توی پارک و خیابون 

توی سرسره های لوله ای پسر های کم سن و سال میرن سراغ دخترها بارها دیدم 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

میرن سراغ دختر های هم سنشون؟

بله 

ضمن اینکه حرف های مثبت ۱۸ میزنن 

به خانم های سن بالا متلک های زشت میگن 

خانمه بچشو آورده بود پارک یه پسر حدودا ۱۲ ساله یه حرفی به خانمه زده بود دو ساعت دعوا و کشمکش بود پلیس اومده بود و.....

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی