2777
2789

نگی اینا رو ها 

همش خودتو خرد  کردی توی نوشته هات ، بجاش یا خودتو بالاتر از اون نشون بده و بگو د  حدم نبودی یا 

بگو برو گمشو بابا دیگه هم پیدات نشه تمام 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

میگما میدونم میخوای زجری که کشیدیو بگی ولی بنظرم ارزششو نداره تو متنت ننویس معتادت بودم و دور از جون سگ و اینارو ننویس و متنتو کوتاه کن در حد سه جمله اینا تاثیرشم بیشتر میشه .. بزار تو فکر فرو بره ک تو برات زیاد مهم نیس و ارزش خودتو میدونی و واقعا هم بخاطر ی ادمی که نمیدونه با خودش چند چنده غصه نخور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم چه قدر از رفتنش زجر کشیدم دلم خیلی پره

این حرفا رو رو گوشی بزن ضبط کن و بعدم حذف خالی شی

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

پنج ماهه منتظر یه پیامشم پنج تا سی روز صدو پنجاه تا بیست و چهار ساعت خداشاهده جز چند وقت اخیر تمام ر ...

جواب پیام ناشناس رو نده ، وقتی با شخصیت ناشناس اومده جلو یعنی هدفش بازی دادن تو .

اونقدر محل نده بی جواب بمونه که با اکانت اصلی خودش بیاد جلو و معذرت خواهی کنه 

حقیقتا اینو براش نمی نویسم فقط اینجا نوشتم تخلیه شم

آره اینا را براش بنویسی بخدا بیشتر دور بر میداره برات 

به هیچ وجه اینا را نفرست 

بگو در حدم نبودی و نیستی و از این حرفا که خودتو بالاتر از اون نشون بدی 

مردا زنان قوی را دوست دارن نه ضعیف 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
نمی‌دونم چه قدر از رفتنش زجر کشیدم دلم خیلی پره

مطمئنم چقدر اذیت شدی ولی اون ادم اگه ادم بود اینجوری ازارت نمیداد اون فقط چون مطمئنه هنوزم دوسش داری برگشته ی مدتی خامت میکنه و مجدد تنهات میذاره من قبلا این موضوع برام پیش اومده پس راه برگشتشو ببند و اجازه نده دوباره بازیت بده،و اینم بدون ت از دوران سختتت عبور کردی و یاداوری اون ادم دوباره میتونه وضعیت گذشته رو بهت یاداوری کنه 

منم مثله تو اینجور رابطه تجربه کردم خیلی سخته 

دلت با دادن اون پیام اروم میشه انجام بده ولی اون قسمتاش که خودتو تخریب کردی و اوردی پایین حذف کن و از دوست داشتن و علاقت که نوشتی هنوزم دوست دارم چیزی نگو اونم پاک کن 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

ممنون از همگی بچه ها می‌دونم متن خیلی احساسی خودتحقیرانه هست و واقعا نمیخوام بفرستمش اما دوست داشتم یکی حرفامو بخونه خالی بشم و ممنون از وقتی که گذاشتید اگه معرفی کرد به توصیه قسنگتون میگم بجا نمیارم و بعد فقط بلاک میکنم ممنون از همگی

منم توی رابطه سمی با ادم خودشیفته اینجور پیاما میدادم فکر میکردم قراره عذاب وجدان بگیره تغییر کنه 

ولی نمیدونستم با تخریب و ضعیف نشون دادن خودم از چشمش افتادم چون اعتماد بنفس و غرور و عزت نفسمو کاملا گذاشته بودم زیر پام البته سنم کم بود سیاست زنانه نداشتم

ولی الان دیگه خودمو برای پسر ذلیل نمیکنم حتی برای شوهرمم

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

خدایی چندسالته؟مگه تو بلوغی؟اینا چیه نوشتی من عشق قبول ندارم همش هورمونه.الان۳۰سالمه میگم چقد خل بودم...بگو هری گمشو همین اینا چیه شخصیت خودت چرا پایین میاری دختر خوب نکن والا ارزش نداره هیچکس ارزش نداره حتی اگه یوسف باشه والا بخدا