2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اناردون شده زیاد میخورن باید دون نکرده میاورد طرف جرات نمیکرد بخوره از دست کثیف کاریش منم قبلا هرکی ...

😂😅😂🤣

اونجوری که نمیتونن مهمون های بیچاره بخورن 

اگه هم که پررو شکم گنده باشه دنیا رو مثل خون قرمز میکنن 

همون موقع جای توضیح آن آره پیاله و کاسه میگفتی سهم خودم از انارا بود دادم ..تمیز ..سکته نکن حوصله ی مریضی داری ندارم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هم شوهرت هم داداشت هر دو پرو انشوهرت واسه دو دونه انار قیامت کردهبرادرت در یخچال باز بوده دید زده گف ...

همو خلاصه به این دفعه هم نمیشه این انار کوفتی 

اون دفعه هم که از حموم در اومدم کلی غر زدم به هر دوتاشون 

که چراااااا نیاوردیید 

شوهرم بهانه دون کردن گرفته بود که گفتم بهش

نمی‌تونستید دون کنید حداقل همونجوری سالم می‌آوردید واسش دیگه خودش هر کاری میکرد میکرد شما چیکار داشتید

همون موقع جای توضیح آن آره پیاله و کاسه میگفتی سهم خودم از انارا بود دادم ..تمیز ..سکته نکن حوصله ی ...

بخدا اینم گفتم 

بهش گفتم یعنی من از این اناره حقی نداشتم تو اصلا فک کن من حق خودمو دادم چیکار داری 

بنظرم از اول اینطوری عادتش دادی که مهمون شما مهمون نیس ولی مهمون و خانواده آقا فقط مهمه و باید پذیرایی بشن 

اینکه شما شاغل نباشی دلیل بر این نیست ایشون واسه مهمون های شما هزینه نکنه یا منت پولش رو بذاره 

فکر کنم شوهرت خیلی انار دوست داره.  

سخت نگیر اسی. همه مردا گاهی وقتها یه کارای عجیبی میکنن که مغز آدم سوت میکشه. الکی حرص نخور. کارش بد بوده. ولی میگذره. شما با رفتار خوبت شرمنده اش کن. به نظرم همیشه جلوی خانواده ات تا میتونی تحویلش بگیر. بهترین میوه رو جلوش بذار. با احترام باهاش صحبت کن. به نظرم درست میشه. به نظرم فکر میکنه چون برای اون انار نیاوردی جلوی داداشت بهش بی احترامی کردی. چون داداشت که خبر نداشته همسرت انار خورده. فکر میکنه جلوی دا اشت کوچیکش کردی. این رو نمیخواد به زبون بیاره، گیر داده به انار. وگرنه اگه خسیس بود برای خونه نمیخرید. به نظرم تنها راهش اینه که جلوی خانواده ات خیلی بهش احترام بذاری. انشاالله حل میشه.