2777
2789
عنوان

همکارم اینجوری گفت سر صبحی

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 53 پست

جالب نیست و این موضوع نه باعث جذابیت فرده نه دلیلی بر حساب بردن!

اگر مدیر مجموعه باشید بله خب جاتون مشخصه وقتی همه معلمید و جزء بزرگترها و باسابقه ها هم نیستین رفتارتون دقیقا همون حرفی که همکارتون زد رو القا میکنه.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چرا مدیر ب خودش زحمت نمیده چهار تا صندلی اضافه تهیه کنه یعنی برا رب ساعت زنگ تفریحم همکار ب جای ...

صندلی به تعداد هست فقط یه طرف خانوما میشینن یه طرف آقایون بعد من دیر بیام باید برم طرف آقایون بشینم نمیخوام اینجوری شه برای همین از روز اول جامو مشخص کردم که همون جا بشینم و کسایی که باز خودشونم مشکل ندارن کنار آقایون بشینن

همکار تو دفتر آخه دیر بیام باید برم کنار آقایون دوست ندارم

دیگه سال اوله عزیزم دیر اومدی نخواه زود برو😁🌸

فقط 40 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

من از اینکارت فقط خودخواهی و غرور کاذب دریافت کردم

فکر میکنی مثلا میگن به چه ادم شاخی چه آدم فلانی جاش معلومه باید ازش حساب ببریم! 

ولی در واقع پشت سرت میگن 

چقدر مغرور و خود بزرگ بین و بی درک و خودخواهه 

چقدر صندلی ندیده است ...

ب نظرم رفتارتون منطقی و متناسب با رفتار یک معلم نیست،مگه سند اون صندلی رو ب نام خودت زدی ک انتظار داری دیگه کسی جات نشینه و در ضمن با این رفتارات هیچ کس ازت حساب نمیبره بلکه شما رو ی ادم بچه سال میبینن ک هنوز بزرگ نشده 

به نظرم کارتون بچگانه هستمگه چقدر میخواید توی دفتر بشینید؟زنگ تفریح کلا ده دقیقه هست.یه جا خالی بود ...

آره حرف بدی نزدن ولی خب دوست ندارم توی جمع احساس کنن که من آدمی هستم که از جای امنم خارج نمیشم درحالی که نیستم 

همکار تو دفتر آخه دیر بیام باید برم کنار آقایون دوست ندارم

رفتارت کمی بچگانس

دفتر خصوصی نیست عمومیه و طبق گفته خودت هر کسی زودتر بیاد صندلی مناسب هست برای نشستن.شما بموقه برس که صندلی مناسب بشینی

اصلا قضیه مهمی نیست که ذهنت درگیرش شه

شاید فکر کنید این موضوع چرت و پرتی هست ولی خب به نظر خودم جذابه که جای مشخص داشته باشم و همه احترام ...

شما معلمی یا دانش اموز.معمولا دانش اموزا دنبال اینن که میز وصندلی خودشون بشینن سرکلاس.خیلی داری سخت می گیری

آره حرف بدی نزدن ولی خب دوست ندارم توی جمع احساس کنن که من آدمی هستم که از جای امنم خارج نمیشم درحال ...

اما به نظرم رفتارت اینو نشون نداده...یعنی حرف همکارت رو تایید میکنه

شما معلمی یا دانش اموز.معمولا دانش اموزا دنبال اینن که میز وصندلی خودشون بشینن سرکلاس.خیلی داری سخت ...

آخه کنار بعضی همکارا میشینی خیلی فضولی میکنن در مورد همه چیت نظر میدن منم میشینم کنار کسایی که ساکت آن و اون ها هم بیشتر اوقات همون کنار من میشینن

اما به نظرم رفتارت اینو نشون نداده...یعنی حرف همکارت رو تایید میکنه

آره به نظرم که عوض کنم جام رو حالا فوقش کمتر میرم دفتر 

ولی به نظرت چی بگم بهشون که این فکر از سرشون دربیاد جلوی همه هم گفت