2777
2789
عنوان

همکارم اینجوری گفت سر صبحی

620 بازدید | 53 پست

سلام من تو مدرسه همیشه یه جای مشخص میشینم و کلا از روز اولی که رفتم همون جا میشینم و به خاطر این هست که چون صندلی کمه و تعدا همکاران زیاده هر کسی مجبور میشه هر دفعه یه جا بشینه مثلا دم در و کنار آقایون و خانوما و... 

بعد من گفتم از رور اول جامو مشخص کنم که بقیه ه زود تر میان هم نرن اونجا بشینن و انگاری صندلیم مشخص باشه چون جای خوبی هم هست 

بعد یکی از همکارام گفت که من دوست ندارم منطقه امنم رو از دست بدم و اینجا بهم آرامش میده به اشتباه گفت 

چون من اتفاقا خیلی هم آدم ریسکی ای هستم فقط چون سال اول خدمتم هست دوست داشتم تو دفتر یکم حسابی ببرت ازم و بدونن منم یه جایگاهی دارم مثلا بگن اینجا نمی تونیم بشینیم 

به نظرتون کار بدیه چی بگم حالا در جواب بهش؟ 

بنظرم کارتون خودخواهیه

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکارت یا همکلاسیت اخر؟

وقتی همه براساس زودتر یا دیر رسیدن همونروز هر جا شد میشینن شما هم باید همونجوری رفتار کنی از قبلش جا بگیری مگه سیزده بدره

فقط 40 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

به نظرم کارت بی مورد بوده 

ولی حالا ک اینطوری گفته یه مدت همون جای قبلی بشین فکر نکنه به خاطر حرف اونه بعدا کم کم تحت شرایطی مثلا دیر بیا یا زود بیا جاتو عوض کن 

یا به بهانه حرف زدن با کسی برو بشین پیشش

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید