2777
2789
مثلا رونالدو عاشق قیافه و‌ظاهر دختره شده دیگ

نه عاشق سادگیو عشوه هاش شد اخلاقش .زنش که از اول خوشگل نبود بعد از اینکه گرفتش با جراحی هیکلشو ساخت قبله حراحی خیلی معمولی یود هیکلش رونالدو بخاطر اخلاقش گرفتش

تو کی باشه دریده بی خانواده ب فحش باشه سرتاپاتو عنی میکنم عن خور من

بیا برو پشت کوهی فعلا که تو داری 💩 همه رو میخوری تا یکی بگیرتت

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عاشق سادگیو عشوه هاش شد اخلاقش .زنش که از اول خوشگل نبود بعد از اینکه گرفتش با جراحی هیکلشو ساخت ...

اون فقط پیشونیش و اقبالش بلند بود   که گیر رونالدو افتاد....پیشونی ما. رو کجا میشونی 

بیا برو پشت کوهی فعلا که تو داری 💩 همه رو میخوری تا یکی بگیرتت

چه خبره! این تاپیک که توهین به شما نبود که از اول توهین کردید!

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

اون فقط پیشونیش و اقبالش بلند بود که گیر رونالدو افتاد....پیشونی ما. رو کجا میشونی

نه فقط شانس نبود وند سال یپای رونالدو موند از بچه هاش مثل بچه ی خودش پرستاری کرد ویشنهادای زیادی داشت از ادمای تیلیاردر ولی رونالدورو ول نکرد خودشو ثابت کرد که رونالدو گرفتش

نه فقط شانس نبود وند سال یپای رونالدو موند از بچه هاش مثل بچه ی خودش پرستاری کرد ویشنهادای زیادی داش ...

من لحظه ی اول کذبهش پیشنهاد داده رو میگممم از قیافش خوشش اومده دگ اونهمه دختر اونجا

من لحظه ی اول کذبهش پیشنهاد داده رو میگممم از قیافش خوشش اومده دگ اونهمه دختر اونجا

نه چون یه گارسون بوده با قیافه و تیپ معمولی و لاغر ولی یا شخصیت و درست رفتار میکرده مثل بقیه دخترا که وقتی رونالدورو‌ میبینن از هوش میرن این دختره خیلی موقر رفتار کرده خودشو نخواسته بچسبونه بهش برا همین ازش خوشش میاد بهش پیشنهاد میده

چه خبره! این تاپیک که توهین به شما نبود که از اول توهین کردید!

تاپیکاشو ببین با صد تا کاربری ول نمیکنه با آقای بستنی فروش

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین