2777
2789

پولای خودشو جمع میکنه 

کمی خسیسه

۱۱ سالشه

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پول جمع میکنه مشکل نیست همونو بهش بگو خرد خرد طلابخره

منم پول توجیبی هامو بوگی طلامیخریدم موقع ازدواجم شش تا النگو وگوشواره و‌‌...داشتم خیلی کمکمون شد اول زندگی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اسمشو نزار خسبس:شاید یه هدفی:داره چیزی میخواد بخره

پولشون جمع میکنه باهاش طلا یا دلار میخره

اخه خسیس بار میاد

یعنی برای نیازهای خودشم خرج نمیکنه؟ 

پس پولشو چکار میکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پول توجیبی برای همین خریدای ریز مثل خوراکی واسه مدرسشه دیگه، بهش بگید از همونا خرج کنه تا مدیریت مالیش و مسئولیت پذیریش درست شکل بگیره

همه چیز از اموزش همین چیزای به ظاهر کوچیک شروع میشه

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

یعنی برای نیازهای خودشم خرج نمیکنه؟ پس پولشو چکار میکنه

جمع میکنه 

چند روزه بهم میگه صد تومن بهم بده میخوام تو مدرسه خوراکی بخرم ولی از پول خودش خرج نمیکنه

پول توجیبی برای همین خریدای ریز مثل خوراکی واسه مدرسشه دیگه، بهش بگید از همونا خرج کنه تا مدیریت مال ...

گفتیم بهش ولی دبه میکنه 

اصلا شرط پول تو جیبی گرفتنش این بود که دیگه از من پول نخواد

اخه خسیس بار میاد

ای جانم خدا حفظش کنه. این خیلی خوبه پولاش جمع میکنه یه قلک براش بخر پر که شد ببر با خودش بانک بزار حساب یا پارسیان بخر براش.

در کل سعی کنین پول خوراکی ندین. خودتون واسش لقمه یا خوراکی بزارین

گفتیم بهش ولی دبه میکنه اصلا شرط پول تو جیبی گرفتنش این بود که دیگه از من پول نخواد

شما پولشو مدیریت کنید. اگرم میخواد پس انداز کنه بگید همه ی پولشو پس انداز نکنه که در اخر چیزی واسه خرج کردن نمونه

اگه گاهی خودتون خواستید یمقدار واسه پس انداز بهش پول بدید ولی پول توجیبیش و جدا در نظر بگیرید 

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

ای جانم خدا حفظش کنه. این خیلی خوبه پولاش جمع میکنه یه قلک براش بخر پر که شد ببر با خودش بانک بزار ح ...

کلی تو خونه میوه و آجیل  داریم ولی حاضر نیست ببره مدرسه 

تو خونه خوب میخوره ولی تو مدرسه خوراکی بیرون رو میخره