2777
2789
عنوان

دختر دسته گلم لکنت گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 70 پست
عالیه. اون قدر پرس جو کن از همه هر جا دیدی خوب ببرشبالاخره یه جایی که کارش عالیه رو پیدا می کنی و دخ ...

یک دنیا ممنونم مهربون

مرسی از دلگرمیت

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

❇️ درمان لکنت زبان کودکان

مهم ترین علت لکنت زبان، مشکلات عصبی و استرس هست. معمولا بچه های 2 تا 4 سال دچار این بیماری میشن.

🔴 سه تا موضوع که موجب لکنت زبان میشه یکی خوردن موز هست یکی خوردن تخم مرغ و یکی هم خوردن انواع شکلات.

سعی کنید به هیچ وجه این موارد رو به بچه هاتون ندید. شرایط خونه رو هم کمک کنید بدون استرس باشه.

برای درمان لکنت زبان، هفته ای سه بار شب ها ساعت 9 نصف لیوان آب انار ملس به کودک بدید.

میتونید به جاش یه شب در میون یه قاشق چای خوری رب انار شیرین بدید به بچه

البته حتما اصلاح مزاج باید صورت گرفته باشه که رفتارهای منفی انجام نشه.

❇️ درمان بعدی:

هفته ای یک بار یک لیوان دمنوش آویشن همراه با یک قاشق چای خوری عسل طبیعی بدید به کودک تا بخوره.

هم آرامش اعصاب میاره  و هم در درمان لکنت زبان بسیار موثر هست.

در کودکان سوداوی و بلغمی مزاج باید سردی ها تا مدت های زیادی ترک بشه.

❇️ هنگام خواب سر رو بپوشونید.

❇️ هر شب دم بینی کودک روغن بنفشه پایه کنجد بمالید.

❇️ استفاده از انفیه و عطسه هم بسیار مفید هست.

❇️ چرب کردن زیر گلو با روغن کنجد

سلام عزیزم موز و تخم مرغ و انواع شکلات باعث لکنت میشه

نمیدم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عزیزم منم همیشه تو چالش های مختلف بودم😭دعا کن زودتر بچه منم خوب بشه

خوب میشه مطمئنم. 

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

بچه منم شب فیلم کارتونی دید که غول توش بود روز بعدش یهویی لکنت گرفت

داشتم سکته میزدم‌قبلش خیلی روان و عالی صحبت میکرد

بردم پیش دکتر گفتار درمانی .گفت ترس باعث لکنتش شده.یسری توضیحات بخودم داد که خونه رو واسش امن کنم هیچ استرسی بهش واردنشه.تاحدودی آزادش بذارم و ازاین نمونه دستورات... و یه شربت امگا۳ هم داد

ولی گفت خودبخود خوب میشه چون یهویی و ازترس اینجورشده

تقریبا نزدیک یکماه لکنت داشت و خداروشکر خوبشد خودبخود

حتما بهش استرسی وارد شده.ب پرستارش اعتماد داری؟سرش داد نزده؟

باید خیلی بهش محبت کنی.اصلا نترسه.بروش نیاری مشکلشو.

بذاری تا آخر حرفشو کامل کنه وسط حرفش نپری یا خودت حرفشو کامل نکنی بذاری خودش کامل کنه. دچار هیجان نشه. مثلا دوسداره خونه بازی بره ازقبل نگی میخوام ببرمت اونجا.ک دچار هیجان نشه، شبها هم حتما ساعت ۹ دیگه بخوابه. خواب خیلی تاثیر داره

اینها رو دکتر ب من گفت

من عمل کردم و نتیجه گرفتم  البته درکنارش نذر و دعا هم کردم.

ان شاالله مشکل بچت حل میشه

بنظرم پرستار بچت و عوضکن

حتما بهش استرسی وارد شده.ب پرستارش اعتماد داری؟سرش داد نزده؟باید خیلی بهش محبت کنی.اصلا نترسه.بروش ن ...

حالا گفتاردرمانکرش گفت قبل هر کاری اماده ش کن بگو میریم خانه بازی بگو مهمون داریم