2777
2789

یه ماهه سر یه شک مسخره با من حرف نمیزنه 

سر اینکه چرا رفتم تو اتاق برا همکلاسی بچم عکس یه درس رو فرستادم با گوشی،میگه حتما داشتی تو اتاق یه کاری میکردی یک‌ماهه حرف نزدیم حالا من به کنار،با دوتا بچمم حرف نمیزنه بخدا حتی جواب سلامشونو بزور می‌ده دیروز براشون آرایشگاه،پسرم میگه بابا تو ماشین گفت حالم ازتون بهم میخوره دیگه 

بعد جاریم اومده اینجا نشسته بگو بخند با اونو تولش 

پسرم مریض شده اومد داد زد سرش که چرا اینجوری شدی داغونی 

شارژ رو میخواست برگشته به جاریم میگه مریم(اسم الکیش مثلا) شارژرو بگو بچه از برق بکنه بیاره برام!! 

فکر کنین تو خونه ی خودم به اون برگشته میگه شارژرو بیار

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب شوهرت داره. اگ بروش بیاری یاخودشو جمع میکنه یا پرروتر میشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

وااا مگه من چکار کردم خیلی شک کرده بودی میمودی تو اتاق دنبالم پیشم مینشستی عجب از دست این مردها

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

محل نزار به پسرات بگو با عموشون خوش و بش کنن و به جاریت محل ندن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

چرا انقدر طولانی شده این قضیه؟

۱ماه؟

بشین باهاش صحبت کن اگه پارانوییدی هست و شکاک .براش توضیح بده با دلیل و مدرک بگو فقط عکس کتاب و درس بوده .کسانی که این اخلاقو دارن باید شفاف سازی بشه تا آروم بشن .

اگرم مشکلش چیز دیگه اس که هیچی .

مشاوره نمیره؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

شوهرت بدگمانه همیشه اینجور بوده یا یه دفعه

قبلا بوده دوباره شروع شده 

خودش علنی جلو چشم من با اینو اون میگه می‌خنده من بدبخت یه گوشی دستم بگیرم آبرومو میبرع

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰