2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۲ و نیم بیدارم . فکر و خیال بیچاره کرده دخترم یه جور پسرم یه جور شوهرم که نابودم کرده . لطفاً برا ...

امیدوارم ارلمس به زندگیت برگرده همه شرایطا همینطوره خیلیا به خاطر استرس بیدارن

کمی حنا با سرکه سیب قاطی کن بزار تو گودی پاشعالیه

حنا و سرکه تو خونه ندارم متاسفانه

تبش خیلی بالا نیست اما بی حالیشو آبریزش بینیش کلافش کرده، منم دست تنها خیلی خستم

امروز هم مدرسه نمیتونه بره

دیروز به دکتر گفتم دو روز استعلاجی بنویس براش بی شرف گفت یه روز کافیه ننوشت، الان هنوز بچه بیحاله

دیدم شوهر بیشرف نامردم به دختری که قبلا ی ارتباطی بینشون لوده زنگ زده مجبورم به رو خودم نیارم ولی خا ...

عزیزم شوهرت بکش طرف خودت

پاشنه اشیل هر مردی اقتدار دین هست

تو هم کم کم بهش اقتدار بده

تایپیک آخرم بخون

بروش بیاری مه چکار کرده

حیا را میزاره کنار

احسنت که فعلا چیزی نگفتی

تایپیک آخرم گفتم چجوری اقتدار بدی 

حنا و سرکه تو خونه ندارم متاسفانهتبش خیلی بالا نیست اما بی حالیشو آبریزش بینیش کلافش کرده، منم دست ت ...

عین دختر من

من براش نوره زرنیخ دار زدم

عااالیه

آبریزش کم کرد

طب سنتی کارمیکنم

شوهرم تعجب کرد

عزیزم شوهرت بکش طرف خودتپاشنه اشیل هر مردی اقتدار دین هستتو هم کم کم بهش اقتدار بدهتایپیک آخرم بخونب ...

میدونی بذبختی زنی که خیانت میبینه چیه؟!؟ همین راهکار دادناست    بدبختیمون یرطرف باید ثابتم کنیم که بخدا کم نذاشتیم!!

هیچکی اندازه من ازش قدردانی نکرده و بهش اقتدار نداده  شرف باید تو ذات ادم باشه