2777
2789

من خیلی سالم زندگی میکنم تعریف نباشه جوری که شما باور نمی کنید در این حد سالم و خوب ولی جدیدا سالم بودن خودمو نمی‌فهمم و از بابتش زیاد خوشحال نیستم نمیدونم چرا اینطوریه میترسم آخرش پشیمون بشم و با خودم بگم چرا مثل خیلیا نرفتی توام بشینی قهوه خونه و لذت ببری یا روابط و رابطه ج رو تجربه نکردی(البته نامشروع) حسابی ناامیدم نمیدونم چرا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خداروشكر اتفاق بد و تجربه تلخي از اين غير سالم بودن تجربه نكردي. واسه همين

همچین اتفاق بدی ام نیفتاده البته من فکر میکنم. میدونی اتفاق بدتر چیه اینکه تو خیلی چیز ها رو تجربه نکرده بری... نمیدونم واقعا. 

همچین اتفاق بدی ام نیفتاده البته من فکر میکنم. میدونی اتفاق بدتر چیه اینکه تو خیلی چیز ها رو تجربه ن ...

خب خيلي چيزا اصلا اينقدر بده اصلا نبايد تجربه كني. 

مثلا رابطه ج. گناهه. خودت اسيب ميبيني. مرض ميگيري. 

يا استفاده از دخانيات. 

مثلا هركي اينا رو تجربه نكرده كه نمرده

تو جووني كلي ميشه همه چيز تجربه كرد. 

با دوستاي خوبت برو بيرون. كافه. سينما. تفريح. 

فيلم و سريال ديدن. 

باشگاه. خوابيدن. كلاس زبان. 

توي ول گردي و بي بند و باري هيچ تجربه ي مثبتي وجود نداره. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خب خيلي چيزا اصلا اينقدر بده اصلا نبايد تجربه كني. مثلا رابطه ج. گناهه. خودت اسيب ميبيني. مرض ميگيري ...

این چیزایی که گفتی دارم ولی در هفته چند ساعت. 

بقیه ساعت ها و تنهایی و هزار فکر و خیال. میدونم شما درست میگی منتها من میترسم آخرش از این خوب زندگی کردنه چیزی عایدم نشه نمیدونم چرا، ولی اون بی بند و بار بودنه حداقل لذت آنی رو میچشی.

این چیزایی که گفتی دارم ولی در هفته چند ساعت. بقیه ساعت ها و تنهایی و هزار فکر و خیال. میدونم شما در ...

چندسالته؟

خب برو سركار. خودتو سرگرم كن. 

فكر ميكني بي بند و باري لذت اني داره. لذت اني و لي عذابي هميشگي. 

ارزش يك دختر و پسر خيلي بيشتر از اين حرفاس كه بخوان خودشونو با لذت اني كه گناه هم هست سرگرم كنن. 

كااملا داري اشتباه فكر ميكني. اميدوارم به خاطر يكنواخت بودن زندگيت تو تله نيوفتي بخاطر يك لذت اني

چندسالته؟خب برو سركار. خودتو سرگرم كن. فكر ميكني بي بند و باري لذت اني داره. لذت اني و لي عذابي هميش ...

من 25 سالمه و سرکارم میرم. ممنونم بابت نظرات خوبی که دادی مشخصه چه انسان اصیل و اصلی هستی. خوش به حال اطرافیانت. درسته یکنواخت بودن غلطه فکر کنم باید تغییراتی ایجاد کنم این فکر ها هم متاسفانه همش بخاطر ناامید بودنه آدم زود رنج و ظریفی هم هستم زود کم میارم میدونم غلط فکر میکنم تا الان هم که پام نلغزیده امیدوارم خدا کمکمون کنه چون دوره سختی شده و منم کم طاقت تر. 

من 25 سالمه و سرکارم میرم. ممنونم بابت نظرات خوبی که دادی مشخصه چه انسان اصیل و اصلی هستی. خوش به حا ...

منم ٢٥ هستم عزيزم. 

مرسي بابت نظر قشنگت در مورد من🥲❤️

بله درست ميگي. زمونش كه بد شده. بايد مواظب باشيم كه نلغزيم. 

تو دستت هميشه تو دست خدا باشه،اونم مواظبته. 

ان شاءالله بهترينارو برات رقم بزنه عزيزم. 

هميشه مواظب خودت باش دختر خوب😘🌺

یه مرد امریکایی هست خیلی پولداره. بی نهایت. و خیلی خوش گذرون و بی بندو بار.  کشتی های تفریحی بزرگ داره و صدتا صدتا زن سوار میکرد میبرد جزیره.  اخیرا مصاحبه ای ازش دیدم ک میگفت ب پوچی رسیدم هرچی بگین تواین دنیا تجربه کردم.  حرم سرا داشتم. سه تا اشپز بین الملی توی خونه من انواع غذاهارو مخصوص من میپزن. لوکس ترین خونه ها ماشینا کشتی ها وجت شخصی.  زیباترین زنان دنیا.  بهترین تفریحات و سرگرمی ها.  ولی همش پوچه. بی ارزشه.  الان خسته شدم ازچیزی ک هستم. میخوام بگم دنیا پوچه.  طبق فرموده قران و کلام خدا. دنیا سرگرمی وزرق و برق زیادی داره ک همش پوچ و بی ارزشه. چون دنیا فانی یه.  فقط پاک بمونید نماز بخونید و کارنیک انجام بدین چون سرای اخرت براتون بهتره و همیشگی یه. من در عالم ذر. باشما عهد بستم  ک شیطان دشمن قسم خورده شماست. و وقتی ب زمین میرین مدتی معین اونجایین مراقب باشین فریب تون نده. و کارهای زشت رو در نظر تون خوب جلوه نده. ک هلاک میشین.   نمازتو بخون. قران زیاذ بخون. و نصیحت های مولا امیرالمونین علی ع رو توی اینستا زیاده (ازنهج البلاغه رو ببین و بخون. و نذار تو دام شیطان بیوفتی. ب فکر اخرتت باش ک حرفهات  نشون میده. حرفهای خودت نیست و شیطان داره وسوسه ت میکنه. نذار هلاک شی.  یه سر ب قبرستون بزن ببین چقدر جوون خوابیده ک فرصت توبه پیدا نکرده.  بخدا پناه  ببر ازشر شیطان

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

آره واقعا همش جلوی خودتو بگیر که تهش هم معلوم نیست چی بشه...

جلوی خودتو نگیر برو روابط نامشروع رو هم تجربه کن بعد هر دو زندگی سالم و ناسالم رو باهم مقایسه کن با هرکدوم حال کردی همونو ادامه بده!!! 

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
یه مرد امریکایی هست خیلی پولداره. بی نهایت. و خیلی خوش گذرون و بی بندو بار. کشتی های تفریحی بزرگ دا ...

سلام ممنونم بابت وقتی که گذاشتید. می‌دونم چه کسی رو میگید. بله دیدمش اون آدم رو، از زیادی فساد خسته شده بود. ولی من که نمیتونم مثل اون زندگی کنم. با این حال نظر شما درسته، البته خود دین هم صیغه رو گذاشته که حروم نیست، به نظرتون برای یه پسر بهتر نیست بره صیغه کنه تا ازدواج مخصوصا تو این دوره زمونه؟

جلوی خودتو نگیر برو روابط نامشروع رو هم تجربه کن بعد هر دو زندگی سالم و ناسالم رو باهم مقایسه کن با ...

جالبه. حالا شما فکر کن من پسرتم یا برادرتم اونوقت نظرت چیه؟ فقط محض کنجکاویه.

جالبه. حالا شما فکر کن من پسرتم یا برادرتم اونوقت نظرت چیه؟ فقط محض کنجکاویه.

خودت داری میگی جلو خودمو نگیرم چی میشه؟! منم جوابتو دادم یعنی واقعا نفهمیدی طعنه بود؟ بعدشم تو اگه مردی چرا جنسیت زدی زن!!! 

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...