2777
2789
عنوان

چه بلاگر هایی رو دنبال میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 75 پست
همە رو از دم آنفالو کردم پمج شیش ماە پیشیەماە هم میشە اینستا ندارم مجبور شدم حذف کنم

عیب نداره چیزی نداره اصلا 

من برای وقت تلف کنی دارم

ولی پیج های خوبی هم هست که بشه استفاده کرد 

نمیدونم چرا بعضی ها انقدر گارد دارن و میگن همشون بدن

من مخصوصا تو حوزه تحصیلی از بعضی ها واقعا استفاده کردم

من گاهی یه پیج رو میبینم میرم داخل یه دفعه میبینم انگار اینستام خود به خود فالوش کرده، خدا میدونه چق ...

شاید دستت خورده 

من هیچی از اینستا نمیدونم 

در حد این پیر زن هایی که سواد ندارن براشون اینستا نصب میکنن فقط بلدم برم اکسپلور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو اکسپلور میبینمشون، من بیشتر پیج لباس دارم، دو سه تا هم پیج دانستیهای کهکهشان و علمی، چندتا هم ...

پیج لباس و‌موسیقی زبان خودم زیاد داشتم

همە رو آنفالو کردم واقعا انقدددد داشتم بیچارم کردە بودن صب تا شب اینستا 

آرە پیج یونیورس مگ هم درمورد طبیعت و کهکشان اینا میذاشت عالی بود ، اگە بشناسیش

عیب نداره چیزی نداره اصلا من برای وقت تلف کنی دارمولی پیج های خوبی هم هست که بشه استفاده کرد نمیدونم ...

بله پیجهای آموزشی زیادی داره من خودم تو زبان واقعا کمکم کرده تو آموزش تکنولوژی و کار با گوشی هم همینطور 

بله پیجهای آموزشی زیادی داره من خودم تو زبان واقعا کمکم کرده تو آموزش تکنولوژی و کار با گوشی هم همین ...

اره منم همینطور 

دسترسی به آموزش واطلاعات واقعا راحت شده 

اما بعضی ها چون چهار تا سید علی لادن دیدن میگن همه به درد نخورن

عیب نداره چیزی نداره اصلا من برای وقت تلف کنی دارمولی پیج های خوبی هم هست که بشه استفاده کرد نمیدونم ...

نە واقعا اینطوری نیست و چیزای مفید داخلش زیاد هست

منم درمورد شغلم چیزای زیادی ازش یادگرفتم ،هرچیزی خوبی و بدیای خودشو دارە

من دیگە انقد زیاد میرفتم پارتنرم عصبی میشد دعوا میکردیم😣

پیج لباس و‌موسیقی زبان خودم زیاد داشتمهمە رو آنفالو کردم واقعا انقدددد داشتم بیچارم کردە بودن صب تا ...

اینو نمیشناسم، چندتا پیج داشتم خیلی خوب بودن اینستام پرید دیگه یادم نبود چی هستن که فالوشون کنم، الان از پیجای اخترشناسیم زیاد راضی نیستم، اون قبلیها خیلی علمی‌تر بودن

اون تیام من تو یوتیوب دیدم چرا این مدلی میکنه؟ خیلی عجیبه

🤣 فقط مثل من یکمی. دیوونس 

پر انرژیه و...  

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

اره منم همینطور دسترسی به آموزش واطلاعات واقعا راحت شده اما بعضی ها چون چهار تا سید علی لادن دیدن می ...

من بالای ده ساله اینستا دارم و خیلی کمکم کرده تو هر موردی چه مهاجرت چه آموزش حتی خرید 

مثلا برای آشپزی هر چی بخوام میرم هشتگ میزنم برام میاره بهترین دستورها رو 

همین امروز از بک فروشگاه که تو اینستا پیدا کردم اون فرشی که میخواستم رو دیدم داره رفتم ازش حضوری خریدم 

واتساپ کلا باید از رده خارج بشه چیه اون آخه حیف تلگرام نیست

تلگرام برای دانلود فیلم عالیه حیف که اکثر اوقات نتم ضعیفه و فیلترشکنم درست کار نمیکنه به بدبختی باهاش فیلم دانلود میکنم