2777
2789
قرص برای وسواس فکری بخورم چی؟

عزیزم داروخونه اصلا بدون نسخه داروی اعصاب نمیده

ولی فلوکستین با دوز پایین امتحان کن انشاءالله نتیجه بگیری

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونمتاثیری دارن رو کاهش غم؟

اره تاثیر دارن ولی تا کِی

اگه بخوام قرص اعصاب رو پیشنهاد بدم فقط به ادمای وسواسی و اوناییکه اختلالات دو قطبی یا اسکیزو و … دارن 

بله حالتو خوب میکنن ولی باید پیش روانشناس مشکلت ریشه یابی بشه و درمان رو آغاز کنی و مشکلت رو از ریشه حل کنی وگرنه تا می میخوای دارو بخوری 

عزیزم داروخونه اصلا بدون نسخه داروی اعصاب نمیدهولی فلوکستین با دوز پایین امتحان کن انشاءالله نتیجه ب ...

داروخونه با نسخه دکتر غدد بهم سرترالین داد ولی نمی دونم چجوری بخورم و ایا ممکنه این استرس و وسواس فکری رو خوب کنه یا دارویی دیگه میخواد

اره تاثیر دارن ولی تا کِیاگه بخوام قرص اعصاب رو پیشنهاد بدم فقط به ادمای وسواسی و اوناییکه اختلالات ...

آخه وقتی یه نفر خیلی ناراحته و غصه میخوره و استرس داره باید بخوره 

داروخونه با نسخه دکتر غدد بهم سرترالین داد ولی نمی دونم چجوری بخورم و ایا ممکنه این استرس و وسواس فک ...

خب همین سرترالین استفاده کن 

برای استرس ، دکتر به همسرم داده بود 

روش قطعاً نوشته دیگه هرچند ساعت یکبار استفاده کنی

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
آخه وقتی یه نفر خیلی ناراحته و غصه میخوره و استرس داره باید بخوره

عزیزم باید ببینی علت این مشکلاتت چی هست 

اول با یه روانشناس صحبت کن شاید اصلا نیازی به دارو پیدا نکنی و درمان شی شایدم بگه نیازه ولی همون اول نرو سراغ دارو 

شما مصرف کردی؟ تاثیری داره؟ من 18 سالمه میترسم بخورم اثرش بره بعد سال های دیگه چه کنم

این مدل قرص ها معمولا یه مدت طولانی مصرف می‌خواد

بهترین کار اینکه در زمان مصرف دارو پبش روانشناس بری و مشکل رو از ریشه حل کنی