2777
2789
😐فعلا آسنترا خوردم بیخیال عالم هستم

گفتی سرکاری؟ 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ندارم وابستگی بسیار

اینم شد حرف 

بعدها که مثل حال الان من شوهرت یه بار قاطی کنه برا بچت یا برا تو جلو بچت میفهمی باید قید وابستگی رو میزدی 

شوهر منم جنون بهش دست میده یهو گوشی میشکنه تلوزیون میشکنه امشب یهو بلند شد واسه دخترم اونم از ترس خودش خراب کرد

شوهر منم امروز صبح از دست دخترمون پاشو زد تو جا کفشیالان رفته گچ گرفته😭😭این دختر مارو نابود کرد

چرا آخه؟!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

صبحا خونمون قیامتیهدختران ساله برل مدرسه رفتن اینقدر بدی میکنه جیغ میزنه هربار ی بهونه میاره دیگه ام ...

خب ولش کنید یعنی چه بچه را روانی کردید به چه قیمتی لباس مدرسه که فرمه همه مثل همن مسخرست یکی چادر بپوشه دوستاش بهش میخندن بچه گناه داره 

تو مقصری زن بی عر ضه هم بد چیزیه جلو شوهرت وایستا یعنی چه فرم مدرسه که چادر نیست بچه را هز خجالت کشتید 

چه مردهایی پیدا نیشن احمق ها

اصلا تعادل تو ایران نیست یسری نیم تنه تن بچه میکنن یسری هم اینجوری 

هردو گروه تاوانش را میبینید 

دلم برای دخترت کباب شد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چرا آخه؟!

چون پدر و مادر نفهم داره بچه را روانی کردن طلبکارم هستن  نمیفهمن چقدر این چیزا برای دخترا مهمه 

نمیفهمن دخترشون برای مدرسه چادر بپوشه چقدر دوستاش مسخرش میکنن 

بچشون را زنده به گور میکردن بهتر بود تا اینجور ازارش بدن تو جامعه الان  هنوز نمیدونن نجابت و عفت دختر به چیه  به جای اینکه قوی بهرش بیارن تا کسی جرات نکنه بهش جسارت کنه ترسو و فراریش کزدن 

فقط یه چادر سباه را بلدن....روح دختر را نمیشناسن 

چون پدر و مادر نفهم داره بچه را روانی کردن طلبکارم هستن نمیفهمن چقدر این چیزا برای دخترا مهمه نمیفه ...

ای بابا

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ای بابا

باور کن قاطی کردم دلم برای دخترشون سوخت تقصر همین خانم هم هست سواد ندره حرات نداره جلو شوهرش وایستا بگه تربیت خوب دختر به ای جیزا نیست فکر کرده مرد هر چی تو سرشون بزنه حق داره

غیرت مزد را قبول دارم پوشش خوب زن را قبول دارم ولی لباس فرم مدرسه چشه که بچه را ازارمیدید نهایت سرویس بگیرید کسی تو راه نبیندش خرجش کند نه اینکه روانیش کنید

واقعا تواناییش ندارم ببخشید

عزیزم همسرت تکانشی برخورد میکنه وعصبی هست 

تنها راهش هم اینه مجبورش کنی بره روانپزشک وداروبخوره

حالا چطوریشوخودت می دونی با قهر با ناز و....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶