2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه خب چیکارش دارین حتما باید چادر سر کنه مگه میشه به اجبار

۱۳ سالش

شوهرم خبرش مذهبیع

از کوچیکی براش چادر میگرفت 

الانم میپوشه فقط مدرسه رو نمیخواد بپوشه 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

این دو تا ویتامین رو میدونم که تاثیر دارن روی اعصاب و پرخاشگری افراد.... علائمش مثل همین عصبانیتش رو ...

من حس میکنم بخشیش هم وراثت هست رفتار های مشابه ولی تو ابعاد کوچکتر از مادر شوهرم دیدم 

اینی هم که تو میگی بقیه راهکار نمیدوننش. مگه زندگی بچه بازیه . همه که مثل هم نیستن .اگر بعدا مثلا شو ...

والا من اصلا موندم چطوری شوهره تمام مدت وایستاده بر و بر اینو نگاه کرده یعنی ؟! 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من حس میکنم بخشیش هم وراثت هست رفتار های مشابه ولی تو ابعاد کوچکتر از مادر شوهرم دیدم

شاید... ولی گفتم شاید اگر از این زاویه که برای سلامتی خودش آسیب زننده هست، اگر وارد بشی، فکر کردم شاید بیشتر روش اثر بذاره

و درمان کنه....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آخی گناه داره بخدا که خدا هم راضی نیست مگه اجبار میشه فقط زده اش میکنه این چه مذهبی بودن هست

هرچی میگم کوتاه نمیاد خسته شدم 🥺🥺

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

والا من اصلا موندم چطوری شوهره تمام مدت وایستاده بر و بر اینو نگاه کرده یعنی ؟!

خانمه توهم زده یا دوتاشون دیونن که ظروفها رو میشکنن یا زنشو کتک زده یا خودش رفت بیرون ازخونه. بلاخره مشکلات حل میشن ولی بعضیا اینجا راحت نسخه طلاقو میپیچونن . انگاری بعد طلاق گل و بلبله 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

دقیقا هیشکی نمیفهمه منو که طرف من یه ادم آنرمال هست که صد برابر بدتر از اینا سر من در میاره من وحشی ...

اسی بچه دار نشی از این آدم تو رو‌ خدا 

این جور آدما رو من دور و برم چندتا دیدم درست نمیشن مریض روحی هستن چون دارو نمی خورن خوب نمیشن