2777
2789

ببین هیچ عکس العملی نشون نده...بزار گوشیش رو بزنه بترکونه...خودش رو بزنه تو دیوار...تو بشین غذاتو بخور و اهمیتی نده...

اون قطعا دو بار قبل که زده چیزی رو به دیوار دیده شما ترسیدی یا یک رفتاری نشون دادی دوباره انجام داده...محلش ندی ادم میشه...

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفس کجا بود خواهر از قبلی تازه دراومدم افتادم تو بعدی😔

ازدواج دومت؟ سعی کن رو اعصابش نری دست خودشون نیست یهو جنون میشن خیلی هم مهربونن تا وقتی عصبی نشن. ولی به قول خودمون مال ما به خودمون میخوره اینا هروقت عصبی بشن🥲

وضع مالیش خوبه؟؟ الان گوشی خیلی گرونه.باز می خره؟؟

فکر کردی براشون مهمه باز میخرن من یادمه وضع مالی خیلی بدی داشتیم شوهر عوضیم زد گوشی منو ترکوند یادم نمیشه عکس بچه ام همش توش بود از نوازدی تا ۳سالگی. از اون بابت حلالش نمیکنم