2777
2789
شماها چتونه؟ خب خودت طلاق گرفتی چرا میخای همه با کوچکترین حرف و حدیث بره کار به این بزرگی یعنی طلاق ...

چرا قضاوت میکنی🙁☹

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های cp مشکل حرکتی و جسمی دارن

و اینکه بله پسر من اوتیستیکه 9سالشه و هیچکس نمیدونه  ولی رفتارهاش مشکوک بود پسر منم تکلم نداشت کسانی که مطالعه داشتن فهمیدن فط یک نفر میدونه ولی کسانی که اصلا نشنیدن اسمشم و هیچ اطلاعی ازش ندارن هیچ مطالعه ای در موردش نداشتن مشخصه نمیفهمن چون طیف1 هستن مگر کودک در طیف3باشه کاملا مشخص باشه

خب به جای خرید هدیه تولد واسش به موقع غذا آماده کن دیگه الان هم به جای تاپیک زدن برو سبزی پاک کن و گ ...

تو خودت هم زن هستی،این چه حرفیه اخه؟؟؟؟!!!!آدم با هم نوع خودش اینجوری حرف میزنه؟؟!!واقعا متاسفم

کاربری سال ۹۶ هستم.
تاپیک قفل شد کی میگه اوتیسم مشخص نمیشه از نوزادی اگر مادر هوشیار باشه میفهمه از رفتارهای کودکش و فرق ...

اره متوجه میشه عزیزم اونم مادر خیلی سریع میفهمه 

ولی معمولا از بعد دو سال دوسال و نیم که بحث گفتار و حرکات ظریف دست و اون عدم ارتباط چشمی که هست بیشتر مشخص میشه و دنبال درمان  هستن والدین که اینجا مشخص میشه اوتیسم هست 

بچه های cp مشکل حرکتی و جسمی دارنو اینکه بله پسر من اوتیستیکه 9سالشه و هیچکس نمیدونه ولی رفتارهاش م ...

بله میدونم  ولی cpها مشکلات گفتار و ذهنی هم براشون پیش میاد بازم دارن بستگی داره  که این اسیب تا چه حد بوده باشه 

اره دیگه اوتیسم سه سطح داره که سطح یک خیلییی ها متوجه نمیشن مگه اینکه از قبل اطلاعاتی داشته باشن 

و سطح سه که کلا مشکلات حسی شدید دارن و کلا گفتار ندارن

من خودم توی مرکز کاردرمانی و گفتار درمانی کار میکنم  

اره متوجه میشه عزیزم اونم مادر خیلی سریع میفهمه ولی معمولا از بعد دو سال دوسال و نیم که بحث گفتار و ...

اره من پسرم رو از نوزادی متوجه شدم ولی روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب 2سالگی تازه گفت مشکوکه 3سالگی تشخیص گرفت عزیزم

اره من پسرم رو از نوزادی متوجه شدم ولی روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب 2سالگی تازه گفت مشکوکه 3سالگی تش ...

اره مادرها سریع متوجه میشن که یک مشکلی این وسط هست