2777
2789
عنوان

بچه ها امشب برا اولین بار کیک درست‌کردم خیلی بد مزه بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 29 پست

دو تا تخم مرغ یه لیوان شکر دو لیوان آرد بیکینگ پودر به همراه یه لیوان آب پرتقال نصف لیوان روغن و پوست پرتقال تازه. عطر و طعمش کل خونه میپیچه 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا تخم مرغ یه لیوان شکر دو لیوان آرد بیکینگ پودر به همراه یه لیوان آب پرتقال نصف لیوان روغن و پوس ...

دستور پخت کاملشو میگی عشقم

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

بجای وانیل عصاره وانیل بگیر بزن ..‌گردو بزن یابجا وانیل زعفرون بزن ...عزیزم من ی لیوان شکر رو میریزم ...

ارد نون بربری گرفتم خوبه

سفیده و زرده رو جدا کن حتما 

سفیده رو جداگانه پنج دقیقه هم بزن جوری که سفت بشه مثل خامه

بقیه مواد رو باهم قاطی کن و در آخر سفیده رو آروم هم بزن تا پفش نخوابه

آرد رو هم چندبار الک بکن 

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

دستور پخت کاملشو میگی عشقم

من خیلی کیک درست میکنم فقط هم توی ماهیتابه روی اجاق. شیر بافت کیکو فشرده میکنه ولی ماست بافتشو خیلی نرم میکنه. 

دو تا تخم مرغ بشکن یه لیوان شکر اضافه کن هم بزن تا حجم بگیره بعد، از نصف لیوان کمتر روغن بریز هم بزن. دو تا پرتقال اول پوستشو رنده کن تا جایی که به پوست سفید نرسه چون تلخ میشه. پوست پرتقال و آب پرتقال هم اضافه کن. بعد دو لیوان آرد و نصف قاشق، سرخالی بیکینگ پودر اضافه کن و هم بزن. کف تابه رو چرب کن و موادو از وسط شروع کن ریختن بزار روی شعله ملایم بپزه 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

من خیلی کیک درست میکنم فقط هم توی ماهیتابه روی اجاق. شیر بافت کیکو فشرده میکنه ولی ماست بافتشو خیلی ...

یعنی چی تاجایی ک ب پوست سفید نرسه عزیزم