2777
2789
عنوان

یه نفر به جون بچم منو قسم داد که یه راز رو ازش تو دلم نگه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 56 پست
نه تنها یک نفر بلکه به هشتاد میلیون جمعیت کشور گفتی الان

سلام عزیزم

با توجه ب امضات سوال داشتم 

منم خیلیییی حیوونارو دوس دارم

خودم دوتا گربه داشتم

همیشه ی سوال تو ذهنمه

اینک غذا دادن ب سگ هایی ک تعدادشون زیاده خوبه؟ لطفا بدون در نظر گرفتن حیوون و مظلوم بودنشون بگید

من خودم چون دلم میگیره براشون نمیتونم جواب منطقی براش پیدا کنم ب خاطر احساساتم 

آخه از طرفی میگن تعدادشون زیاده و خطرناکه 

و متاسفانه چند وقت پیش کلی سگ ب یک پسر بچه حمله کردند و باعث مرگش شدند 

از طرفی خیلی مظلومن و گرسنه 

شهرداری هم یادمه خیلی سال پیش با تفنگ سعی در کنترل داشت ک از نظرم درست نیس

ب نظر شما راه درستش و نحوه درست غذادادن بهشون ک بعدا خطر نداشته نباشن چیه؟

.

.

.(لطفا جز ایشون کسی پاسخ پستمو نده، اینجا اکثرا گارد دارن در این مسائل و من حوصله بحث با کسی ندارم)

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم محرمشه

اووووف پس خواهرشوهرته

اتفاقااااا مال منم یکیش همینه

۱۸ساله عروسشونم جمعا صد جمله باهاش حرف نزدم

چرا میخای انرژی منفیش بیفته توی زندگیت

فردا پس فردا یه چیز شد شوهرت  نمیگه چرا نکفتی

بیکاری یا دنبال دردسر؟؟؟

حیف مادر که روی این زنه خجالت نمیکشه

عاقل باش این مغز خر نخورده بیاد به تو راز دلش رو بگه این داره قشنگ ازت استفاده ابزاری برای گناهاش میکنه

زودتر بکش کنار تا از چشم ننداختت

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

می دونی بدترین چیزش طبیعی شدن این حرکت برای آدمه راحت قبلش برات میشکنه فکرت شده حتی یه لحظه هم به خلاف میفته چون هر روز تو روند کاراشون قرارت میدن؛یه بی‌شعور آنقدر به دوست من این چیزا رو گفت و گفت و گفت ‌که زندگیش رو پاشوند دوستم جدا شد از شوهرش چون میدید این زن متاهل رو یه دوست پسر خرج میده می گفت شوهر بی عرضه ی من که خرج زندگی رو به سختی میده چرا به پای زندگیم بمونم

سلام عزیزمبا توجه ب امضات سوال داشتم منم خیلیییی حیوونارو دوس دارمخودم دوتا گربه داشتمهمیشه ی سوال ت ...

سلام عزیزم خوبی ..منم تو این مسأله زیاد روم گارد میگیرن که نده ،نکن, طبیعتشون عوض نکن ..‌حرف زیاد میزنن ولی من نمیتونم بی توجه رد شم نسبت به این مسأله‌ .من غذامو میدم . کمکمو میکنم .امدادهم میکنم .دوا درمون بخوان کوتاهی نمیکنم ‌.من اگه غذا ندم ،هستن کسایی که غذا بدن یا بالعکس من بهشون برسم ،هستن کسایی که مخالف من باشن ..من به این کار ندارم با غذا دادنم تعدادشون زیاد میشه ، هار میشن . گاز میگیرن ..معتقدم سگ گشنه باشه هار میشه نه سیر .

به سگ آزار نرسونیم هیچ کاری بهمون ندارن هیچچچچچ.گرگ نیستن که درنده باشن .سگ هستن محبتو میفهمن و یادشون میمونه . اگه تو بیابون ها و حاشیه ها بهشون غذا میدیم دیگه از گشنگی نمیان تو کوچه و محله قاطی اشغالا و زباله ها .‌‌تو محیط خودشون میمونن .بعدشم اونا نمیان تو محیط زندگی ما آدمها ,ما آدمها فعلا داریم تو محیط اونا واسه زندگی و آرامش حیوونا رو بهم زدیم . سگ با یه وعده غذا در روز می‌تونه زندگی کنه و چه گشنه و چه سیر جفت گیری می‌کنه و ذاتشه مثل ما ادم ها که تو ذاتمونه غریزه جنسی .و سگ هم کلا سالی یکبار فقط حامله میشه نه هر ماه ..‌میگن غذا ندیم شکارکنن ..سگی که هزاروپونصذ سال قبل اهلی شده و با آدم ها زندگی کرده و نسلش با تغذیه  رسانی انسان بقا پیدا کرده چه شکاری بکنه؟مگه روباهه که موش و گنجشک و پرنده شکاری کنه؟ یا کفتاره که لاشه بخوره یا گرگه که بتونه گوسفند و مرغ شکار کنه؟ سگ حیوان اهلیه و بخوای تاریخچشو بخونی از اول در کنار انسان زندگی کرده و بقاش به انسان وصله .این سگ های ولگرد از کجا اومده و زیاد شدن ؟؟ همین ما ادم ها از قدیم نسلشونو زیاد کردیم توله های قویو بزرگ کردیم ضعیف هارو انداختیم تو بیابون . یا تا زمانیکه بدرد بخور بودن واسه شکار و نگهبانی و گله داری نگهشون داشتیم پیر و ناتوان شدن ولشون کردیم تو جنگل و بیابون و خب مسلما حیوونا  با هم تولید مثل کردن و نسلشون زیاد شده .حالا همین ما ادم ها هم بخواهیم ازارشون بدیم و بکشیمشون و گشنگی بدیم بهشون به چه گناهی آخه وقتی همشون بازیچه ی خودخواهی ما ادم ها و اجدادمون شدن؟؟ خیلیا میان میگن به بچه ی خودتم  حمله کنه این حرفو میزنی ؟چرا بچه ی من باید تو کوچه ها ول باشه که سگ بگیرش وقتی میدونم تو محله ای زندگی میکنم که در سگه؟؟ همیشه گفتم و میگم سگ که سیر باشه حمله نمیکنه .از گشنگیه . بعدشم اونا حمله نمیکنن شاید بدو بدو و واق واق کنان بیان سمتت ولی نه بخاطر حمله بخاطر غذاعه .اصلا سگ محبتو می‌فهمه از چشم آدم ..با غذا دادن من هیچ آسیبی به بقیه نمی‌رسه ولی وجدان من راحته در حد توان خودم یه گرسنه سیرشده .خیلیا با من مخالفن مهم نیست واسه من .من نه شکنجه و آسیب حیوونیو می‌خوام و میتونم ببینم و نه اینکارو میکنم . همیشه یه عده موافق اینکارن یه عده مخالف..کساییکه مخالف غذا دادن به حیوونان اکثرا کسایین که هیچ مهر و عطوفت و رحم و گشاده دستی ای نسبت به هیچچچچکس ندارن و میترسن خودشون نتونن بخورن اگه باعث سیر شدن بشن و اینکه شعار میدن  مریضی میارن ‌و ظلم به طبیعتشونه غذا دادن همش بهانه است .خیلی ببخشید این مدل آدم ها آب از دستشون نمیچکه حتی ‌واسه خودشون و اینو نمیدونن منشأ مریضی ها از گرسنگیه ..اینکه حیوون قاطی اشغالا باشه و اشغال بخوره انواع مریضی انگل و جرب پوستی و اسهال خونی و هاری میاره .‌‌حرفی هم ندارم با اون عده که با کشتنشون موافقن من با آدم های بی احساس که از  هر بهانه ای واسه پیش بردن اهداف غلط ضد انسانیشون و‌کورکورانشون استفاده میکنن هیچچچچچ میل صحبت ندارم .ازخیلی روش های دیگه واسه پیشگیری از حمله و گاز گرفتی سگ جز کشتنشون میشه استفاده کرد منتها باید بخوان نه اینکه راه آسون انتخاب کنن که فقط و فقط باید کشته بشن ...

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

سلام عزیزم خوبی ..منم تو این مسأله زیاد روم گارد میگیرن که نده ،نکن, طبیعتشون عوض نکن ..‌حرف زیاد می ...

خیلی خیلی باهات موافقم عزیزم

ممنونم ب خاطر وقتی ک گذاشتی و ایقد منطقی و قشنگ حرف زدی 

خیلی قبول دارم حرفاتو مخصوصا اون قسمت ک گفتی اون آدمایی ک مخالفن خودشون مهر و محبت ب هیچکس ندارن ، من حتی از اینجور آدما میترسم ک هیچ مهر و محبتی نسبت ب حیوونا ندارن، هرکاری ازشون برمیاد 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙