2777
2789
😂😂😂😂یا مثلا پنکه چرخشی و حقوق آتش‌نشانی

آره والا یکی هم هست میاد میگه زگیل تناسلی از همسرم گرفته سه سال فلان بهمان چکار کنم 

یعنی من هزار بار راهکار دادم اما اصلا گوشش بدهکار نیست امیدوارم جنبه فان داشته باشند چون اگه واقعی باشند خیلی دردناک

غلط کرده ی سایت ازش شاکیه..حالا بستنی فروشه نمیااد بگیرتش ما باید تاوان بدیم

جدی؟کسی هست جز من که شاکی باشه؟من که ندیدم اصلا هم تعلیق نمیشه اصلا واقعا متنفرم از عنوانیش دیگه

خوشگلترین دختر بور☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره والا یکی هم هست میاد میگه زگیل تناسلی از همسرم گرفته سه سال فلان بهمان چکار کنم یعنی من هزار بار ...

اسم کاربریش رو میتونی بگی؟!

همونی که اول اسمش با ج شروع میشه؟!

ماکارون هستم:)

جدی؟کسی هست جز من که شاکی باشه؟من که ندیدم اصلا هم تعلیق نمیشه اصلا واقعا متنفرم از عنوانیش دیگه

اره بابا سه تا کاربری دارع اسمش و یادم شده با سه تاش تاپیک میزنه اونروز ی تاپیکش همه بهش توپیدن و نی نی یار تگ کردن گفتن چ وضعشه صب تا شب تاپیک تکراری بستنی فروش میزنه 

عشقممممم فقط امین ❤️

اسم کاربریش رو میتونی بگی؟!همونی که اول اسمش با ج شروع میشه؟!

عزیز جان حضور ذهن ندارم اما چند تا اکانت داره ایشون ، انگار نامزد و مراسم عروسی نمی‌گیره همسرش و مبتلا به hpv  شده 

اره بابا سه تا کاربری دارع اسمش و یادم شده با سه تاش تاپیک میزنه اونروز ی تاپیکش همه بهش توپیدن و نی ...

☹️☹️☹️چقدر ازش بدم میاد 

خوشگلترین دختر بور☀️

چندشب پیش یه خانم ۳۵ ۳۶ ساله تاپیک زد بعد تو تاپیکش بودم گفت بیکاره و دنبال اینه با پسرعموی وکیلش که خیلی پواداره و سرشناسه ازدواج کنن و مادرش گویا سیم تلفنو کشیده بودن چون خانواده عموش دعوتشون نکرده بودن و..... کاربرا گفتن با توجه به چیزایی که تعریف کروی هرگز این اتفاق نمیفته اخراش کلی توهین و نفرین کرد🙁خوبه هیچ پست نذاشتم ولی خیلی اخراش بد شد تاپیک،اگر حالت خوبه و اینجایی یه خبر بده که چکار کردی

عزیز جان حضور ذهن ندارم اما چند تا اکانت داره ایشون ، انگار نامزد و مراسم عروسی نمی‌گیره همسرش و مبت ...

آهان خب...

یکی دیگه هست...

اون البته نامزد نیست...

سر خونه زندگیشه...

و مدام تاپیک میزنه بابت همین جریان..

بعد اصرار هم داره که به شوهرش اعتماد داره😂

ماکارون هستم:)