2777
2789
عنوان

وقتی من از دست بچه نه سالم شکایت میکنم بیاین بگم امروز چکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 88 پست
عوارضش زیاده دارو. شوهرمم وسواس فکری عملی داره.

عوارد قرص خوردن خیلی کمتر از قرص نخوردن هست 

داداش منم ،پیش فعال بود،چند سال با دز پایین دارو مصرف کرد ،الان ۱۸ سالشه ،ولی خداروشکر دز قرص ها خیلی کمتر شده

😐🤷🏻‍♀️
عوارضش زیاده دارو. شوهرمم وسواس فکری عملی داره.

عوارد قرص خوردن خیلی کمتر از قرص نخوردن هست 

داداش منم ،پیش فعال بود،چند سال با دز پایین دارو مصرف کرد ،الان ۱۸ سالشه ،ولی خداروشکر دز قرص ها خیلی کمتر شده

😐🤷🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوارد قرص خوردن خیلی کمتر از قرص نخوردن هست داداش منم ،پیش فعال بود،چند سال با دز پایین دارو مصرف کر ...

ریسپریدون بود قرصش؟؟ حالا گذاشتم تا یه سال دیگه اگه آروم‌نشه حتما بهش میدم. کاش میدونستم این بیماری های توی ژنمونه تولید مثل نمیکردم من

خب اون زمان حرص نمیخوردی؟؟ مگه میشه

واقعا نه . از خرابکاریهای خونه نه ولی اگه جایی ابروریزی میکرد چرا حتی دوبار گریه کردم . ولی تو خونه خودم هر کاری میکرد از رو کنجکاوی کاری نداشتم 

واقعا نه . از خرابکاریهای خونه نه ولی اگه جایی ابروریزی میکرد چرا حتی دوبار گریه کردم . ولی تو خونه ...

وای نه مگه من اعصاب فولادی دارم. من نمیتونم. بعد پسر منم انقدر پررو و گستاخه تو جمع از من بد میگه. میگه این فلانی یعنی من دیوونست!! یا فلان کارو کرده فلان رفتارو داشته. مثلا میگه لخت از حموم میاد بیرون!! اون روزی بدون بلیز تو خونه بود!! جلو مرد و زن

وای نه مگه من اعصاب فولادی دارم. من نمیتونم. بعد پسر منم انقدر پررو و گستاخه تو جمع از من بد میگه. م ...

نمیتونم تحملش کنم واقعا. دوس دارم ترکش کنم. من از شوهرمم دلم خونه حس میکنم اینم لنگه ی باباشه

وای نه مگه من اعصاب فولادی دارم. من نمیتونم. بعد پسر منم انقدر پررو و گستاخه تو جمع از من بد میگه. م ...

نههههه این کاراش دیگه شوخی بردار نیس‌ . شیطنت بچگی با بی ادبی فرق داره . از الان براش چعارچوب ادب بذار . بچه های من اوج شیطنت و خرابکاری ان ولی نذاشتم بی ادبی و بی احترامی کنن