2777
2789
خوب بود پر شد جاش

پنجاه درصد جواب داد و پوستمم خیلی شفاف و بهتر شد 

با اینکه پوست من برا خیلی سال پیش بود و دکتر گفت آنچنان تاثیری نداره ولی بازم خوب بود 

از دکترم راضیم تنها دلیلی که میخام دکترم عوض کنم اینه که یکی از آشنا هام رفته پیش یکی دیگه چهار ماهه پوستش صاف شد ولی من هفت جلسه رفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شد صورتت

من ادامه ندادم کنکور دارم بعد کنکور ادامه میدم 

بله بهتر شد اما مثلا تا یک ماه اوکی بود بعدش بازم باید ادامه میدادم جلسات ار اف فرکشنال رو

میخام بعد کنکور برم ببینم دکتر دیگه ای قبول نمیکنه پوستم رو سی او دو فرکشنال انجام بده چون این یکی میگفت برای پوست های خیلی اسکار دارن انجام میدم تو نیاز نداری 

یه دکتر میگفت ۲۰یکی میگفت ۳۰یکی میگفت ۴۰یکی میگفت ۶۰نرخ نداره😅😅

این که گفتی نمیدونم چیه ولی یه کاری هست یه روزه انجام میدن ولی کاملا صاف میشه پرسیدم همون چند ماه پیش گفت ۷۰ ، و برا من آنچنان مشکلی نداره که بخام اینهمه هزینه کنم ، فقط چنتا روی گونه هامه البته همین چنتا هم برا خیلی ساله 

پنجاه درصد جواب داد و پوستمم خیلی شفاف و بهتر شد با اینکه پوست من برا خیلی سال پیش بود و دکتر گفت آن ...

اگه تهرانی کدوم دکتر من فقط میخوام مزو ڗل ازریق کنم دوتا فرو رفتگی سطحی دارم تو یه حلسه تزریق کنم خوب نمیشه

والله سی اوتو تو تهران حلسه ای ۴ت تو جدون لیزر رو میگی ۴۰

لیزر ترکیبی سی او دو ۴ میلیون نیست 

شاید فقط لیزر جای جوشه 

ترکیبی شامل جوانساز و روشن کننده و کلاژن ساز و جای جوش و جای لک همهه چی میشه

من ار اف فرکشنال انجام دادم ۵ میلیون ترکیبی بود اینم اما سی او دو نبود خب

این که گفتی نمیدونم چیه ولی یه کاری هست یه روزه انجام میدن ولی کاملا صاف میشه پرسیدم همون چند ماه پی ...

منم دقیقا چند تا دونه است اما خیلی رو مخمه 

میخاستم طلا بفروشم برم انجام بدم 

کل اعتماد به نفسمو گرفته

همون مزوڗل تزریق کرد برات خوب نشد جای حوشات

اول سابسیژن کرد بعد جاشو با مزوژل پر کرد که دوباره نچسبه و زودتر خوب شه ،هم گودی ها تا حدودی در کرد هم پوستم آبرسانی و شفاف کرد ،کلا راضی بودم 

ببین اگه میخای انجام بدی ،باید هرماه بری و چند کار ترکیبی بزنی تا نتیجه بده ، با یه کار و یه ماه بری یه ماه نری جواب نمیگیری