بعداز عقد پسره بفهمه میتونه طلاقش بده چون نگفته یا نه نمیتونه؟چ بیماری های رو اگه مخفی کنه کسی بعداز عقد بفهمه طرف مقابلش میتونه طلاق بده یا طلاق بگیره؟
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
برای پاسخ به این سؤال که فرق دیابت با قند خون چیست، باید بدانیم که قند خون یک مقدار عددی است که در هر لحظه میتواند بالا یا پایین باشد، اما دیابت یک بیماری مزمن است که وقتی کنترل قند خون برای مدت طولانی از تعادل خارج شود، ایجاد میشود. به بیان ساده، هر کسی قند خون دارد، اما همه دیابت ندارند.
گرفتی مطلبو یا اسم سایت رو هم بگم تا خنده رو لبت بخشکه 🤣🤣🤣😏😏😏
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو هم از گوگل فهمیدی فرق دارن؟؟؟؟؟ باشه ولی کاش مطالعه یا تحقیق کنی کسی رو گمراه نکنی که بگی دیابت یا مرض قند فرقی ندارن دیابت دو نوعه یک که وابسته به انسولینه نوع دو هم بسته به مقاومت بدن قرص و گاهی هر دو درمان هم انسولین هم قرص
نیست عزیزم .متن فرستادم حتما بخون در جواب یکی از کاربرها که حرفامو به سخره گرفته بود
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
همه کسایی که دیابت دارن پرهیز غذایی ندارناصلا همه شون انسولین تزریق نمیکننبله همه یه مقدار گلوکز یا ...
چون قبلاً کسی دیابت رونمیشناخت و به اصطلاح عمومی و مردم پسند گذاشته بودن براش
چون مثلا برای دیابت نوع یک که هیچ راه حلی ندارهبرای نوع دو هم دارو ها معمولا دوز درستی ندارن ممکنه ن ...
نه عزیزم طب سنتی همه بیماری هارو با اصلاح مزاج درمان میکنه من خودم دوسال پیش به پنیک و استرس شدید مبتلا بودم هزار تا دکتر عوض کردم در نهایت همشون ارجاع دادن روانپزشک که داروی اعصاب داد