2777
2789
نباید به این میخندیدم 😐

برای پاسخ به این سؤال که فرق دیابت با قند خون چیست، باید بدانیم که قند خون یک مقدار عددی است که در هر لحظه می‌تواند بالا یا پایین باشد، اما دیابت یک بیماری مزمن است که وقتی کنترل قند خون برای مدت طولانی از تعادل خارج شود، ایجاد می‌شود. به بیان ساده، هر کسی قند خون دارد، اما همه دیابت ندارند.

گرفتی مطلبو یا اسم سایت رو هم بگم تا خنده رو لبت بخشکه 🤣🤣🤣😏😏😏

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نخند جانم .برو نت بزن ببین فرقش چیه .

تو هم از گوگل فهمیدی فرق دارن؟؟؟؟؟ باشه ولی کاش مطالعه یا تحقیق کنی کسی رو گمراه نکنی که بگی دیابت یا مرض قند فرقی ندارن دیابت دو نوعه یک که وابسته به انسولینه نوع دو هم بسته به مقاومت بدن قرص و گاهی هر دو درمان هم انسولین هم قرص

ببخشید شما انسولین مصرف میکنید؟کسی که انسولین مصرف کنه میتونه باردار بشه؟درجه بندی داره دیابت یانه

کسی که انسولین مصرف کنه میتونه باردار بشه ربطی نداره فقط باید قند کنترل باشه

قند رو‌که‌همه دارن و ممکنه گاهی بالا پایین بشه .دیابت بایددد فقط انسولین تزریق کنی و شکل وسیع تره قن ...

همه کسایی که دیابت دارن پرهیز غذایی ندارن

اصلا همه شون انسولین تزریق نمیکنن

بله همه یه مقدار گلوکز یا قند توی خونشون هست ولی اصطلاح مرض قند برای قندای بالا تر و همون دیابت رایجه 

یکیه ها

نیست عزیزم .متن فرستادم حتما بخون در جواب یکی از کاربرها که حرفامو به سخره گرفته بود 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

همه کسایی که دیابت دارن پرهیز غذایی ندارناصلا همه شون انسولین تزریق نمیکننبله همه یه مقدار گلوکز یا ...

چون قبلاً کسی دیابت رو‌نمیشناخت ‌و به اصطلاح عمومی و مردم پسند گذاشته بودن براش 

چون مثلا برای دیابت نوع یک که هیچ راه حلی ندارهبرای نوع دو هم دارو ها معمولا دوز درستی ندارن ممکنه ن ...

نه عزیزم طب سنتی همه بیماری هارو با اصلاح مزاج درمان می‌کنه من خودم دوسال پیش به پنیک و استرس شدید مبتلا بودم هزار تا دکتر عوض کردم در نهایت همشون ارجاع دادن روانپزشک که داروی اعصاب داد 

اما با طب سنتی خداروشکر درمان شدم 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

نه عزیزم طب سنتی همه بیماری هارو با اصلاح مزاج درمان می‌کنه من خودم دوسال پیش به پنیک و استرس شدید م ...

دیابت نوع یک رو هیچکس تا حالا درمان نکرده چطوری طب سنتی میخولد درمان کنه اخه