2777
2789
عنوان

پارتنرم امشب عکس ی خونه رو فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 42 پست
خب الان شرایطش پیش اومده دیگه خونه هم گرفته البته جدا از این خرج های عقد عروسی هم هستش

اره🥲 و خب قطعا الان  دیگه ماشینم نداره

تا ماشینم نگیره اقدامی نمیکنه

یعنی حالا حالاها باید صبرکنم🚶🏻‍♀️😂💔

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملیکا من موندم به آدمی که حتی شماره موبایلشو بهت نمیده چطور اعتماد کردی

خودمم نمیدونم😂😑

دخترداییم با شوهرش مجازی اشنا شد   ی شهر دووور

پسره نظامیه جای حساسیم هست

کاش میتونستم ازش بپرسم این رفتارا هم داشته یا محمد اینجوریه🥲

تنها چیزی ک ب ذهنم میاد این ی جای کار میکنه یا جایی میخواد استخدام شه میترسه  شماره هاش چک شه

وگرنه دیشب  ویس میداد پاکشم نکرد

خودمم نمیدونم😂😑دخترداییم با شوهرش مجازی اشنا شد ی شهر دووورپسره نظامیه جای حساسیم هستکاش میتونست ...

کاش میتونستی از‌کسی که میشناستش بپرسی پارتنر دیگه ای نداره یا حتی ازدواج نکرده آخه آدرس حونشونم نمیده این دیگه چ ربطی به شغلش داره

کاش میتونستی از‌کسی که میشناستش بپرسی پارتنر دیگه ای نداره یا حتی ازدواج نکرده آخه آدرس حونشونم نمید ...

پارنتر ک نمیدونم  فکرنکنم

ولی زن رو مطمئنم نداره

با فامیلشون دوستم  در این حد رو میدونم ک زن نداره

احتمالا برا خودشه فکر می‌کنه هولی میگی پس بیا منو بگیر برا همین نمیگه و میخات پادشاهی کنه

اره برگشتم پیامای ماه قبل رو خوندم نوشته بود ی چیزی رو پیش خرید کردم ۱ تومن پول لازم دارم

احتمالا منظورش همین خونهه هست

خونه خودشه صددرصد شک نکن

دقیقا

پیامای ماه قبل رو خوندم نوشته بود ی چیزی رو پیش خرید کردم ۱ تومن پول لازم دارم

ولی نگفت چی خربده

احتمالا همین خونه بوده..

پارنتر ک نمیدونم فکرنکنمولی زن رو مطمئنم ندارهبا فامیلشون دوستم در این حد رو میدونم ک زن نداره

آخه چه دلیلی داره که نمیگه از فامیلشون میتونی اطلاعات بگیری؟ که خونشون کجاست و شغلش چیه

آخه چه دلیلی داره که نمیگه از فامیلشون میتونی اطلاعات بگیری؟ که خونشون کجاست و شغلش چیه

دیگه اینارو بپرسم فکرمیکنمه روش کراشم😂 ب محمد نمیخوره ک با دختر ارتباط داشته باشه

نمیدونه ک باهمیم فکرمیکنه ازش خدشم میاد😂