2777
2789
عنوان

در جواب فامیل فضولی که از هر دری در میاد تا بپرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 18 پست
آروم باش سکوت قشنگ ترین جواب بی توجهی بی احترامی کنی یعنی منظورش و هدفش عملی کرده به خنده بگو برای ب ...

دست خودم نیست شاید الآن اون فکر کنه سکوت کردم چون بهترین کاره ولی انقدر حرص خوردم که وسط مطالعه امروزم رفتم بیرون عقب افتادم نمیتونم این حجم خبیث بودن رو تحمل کنم 

و اینکه واسطه می‌فرسته و منم به مادرم یاد دادم چطور پای تلفن بحث رو منحرف کنه ولی در واقعیت امر دارم آتیش می‌گیرم میبینم دشمنم هست 

باری میشه روی مشکلاتم 

دست خودم نیست شاید الآن اون فکر کنه سکوت کردم چون بهترین کاره ولی انقدر حرص خوردم که وسط مطالعه امرو ...

عزیزم همین زندگی دوست دشمن هست یادبگیر که از آدما سمی زندگی دور بشی بحث کردن با خیلی ها مثل کشتی گرفتن با خوک تو گلی میشی اونم میشه اما تویی که ضربه میخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یه بار جدی باهاش برخورد کنی آمار هم از زندگیت نده بهش

یه بار بابت ازدواجم همین غلط اضافه رو کرد چشم نداره خوشبختیتو ببینه بعد برای رفتن روی اعصابت ادای آدمای غصه‌خور رو درمیاره در حدی که یه جا واقعا برداشتم تلفن رو با خاک یکسانش کردم ولی خوشحالتر شد که اعصاب منو به هم ریخته و بدتر این بود کاملا خونسرد گفت حرص نخور دلم میخواست دهنشو پاره کنم 

این بارم بابت کارم مستقیم نیومده فکر کن بعد اون تلفن توهین آمیزم که نوش جانش بود حیا نکرد اصلا پشمم حسابش نمیکنم ولی بعد یک ماه دوباره پیگیر شده این بار بابت کار منتها با واسطه که من میدونستم کار اینه 

عزیزم همین زندگی دوست دشمن هست یادبگیر که از آدما سمی زندگی دور بشی بحث کردن با خیلی ها مثل کشتی گرف ...

دورم ازش فرسنگ‌ها اینه تازه 

نمیدونم چیکار کنم چشمشو از زندگیم برداره واقعا قطع ارتباطم جوابگو نبود به زور یه پل ارتباطی پیدا میکنه 

در هر حال ممنونم از همفکریت