به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پشت هم خوردی؟ آخه چرا به قصد خودآسیبی؟ واقعا هیچی نشد یعنی بستری هم نشدی؟
ب قصد خودکشی
نه ی چند روز حالم بد بود
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
با سیتریزین کسی نمیمیره الکی قرصا رو حروم نکن پاییزه و زمستون درپیشه لازم میشه
حق بخدا🤣ـولی جدی واسه آبریزش دوتا پشت هم خوردم تا 72 ساعت یعنی تقریبا سه روز بعد فقط خواب بودم هرکار میکردم بیشتر از یه ربع بیدار نمیتونستم بمونم نمیدونم چرا رو بدنم اینجوریه برای شما ایمجوری نیست؟
سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛
خدایی نکرده شاید یکی از اعضای داخلیت آسیب دیده و فعلا هنوز نشون نداده البته خدا کنه اینجور نشده باشه
اره صدرصد