شوهرم مثل پرنسسا قهر میکنه ،ظهر پسرم گیر داد به در یخچال گفتم نکن خراب میشه منم مشغول بند و بساط ناهار بودم که بیارم بخوریم ،برنج کشیدم داشتم مرغ میریختم تو ظرف که دیدم بلند شد داره پسرمو میزنه پسرم پنج سالشه ،رفتم جلو گفتم ولش کن گناه داره سر غذا خوردن چیکار بچه داری یهو پیله کرد به من که تقصیر تو هست از بس غر غر میکنی گفتم ای بابا تو میگی دیگه من خفه خون بگیرم ،ناهارم نخورد بلند شد املت درست کرد خورد ،وااااااقعا بهم برخورده حالا هم جاشو جدا کرد رفت تو سالن خوابید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رابطش با خانوادش چجوریعاکثر مردایی که اینجورین بچگیشون از خانواده محبت ندیدن
اصلا رابطه خوبی نداره با هیچ کدوم رفت و آمد نداره ،بخدا من تو خونه دارم با سه تا بچه میپوسیم ،بچه هام شدن انگار پرنده ای که تو قفسه وقتی میان بیرون از خونه نمیفهمن چیکار کنن دلم براشون میسوزه ،از همه جا پامو بریده