2777
2789
عنوان

خانما بیاید کمکم کنید

56 بازدید | 9 پست

شوهرم مثل پرنسسا قهر میکنه ،ظهر پسرم گیر داد به در یخچال گفتم نکن خراب میشه منم مشغول بند و بساط ناهار بودم که بیارم بخوریم ،برنج کشیدم داشتم مرغ میریختم تو ظرف که دیدم بلند شد داره پسرمو میزنه پسرم پنج سالشه ،رفتم جلو گفتم ولش کن گناه داره سر غذا خوردن چیکار بچه داری یهو پیله کرد به من که تقصیر تو هست از بس غر غر میکنی گفتم ای بابا تو میگی دیگه من خفه خون بگیرم ،ناهارم نخورد بلند شد املت درست کرد خورد ،وااااااقعا بهم برخورده حالا هم جاشو جدا کرد رفت تو سالن خوابید 

لبخند بزن دنیا برای رنج من و تو تغییر نخواهد کرد 

بار اولش نیست همیشه کارش همینه مثل دخترا قهر میکنه ،پونزده ساله ازدواج کردم اصلا یادم نمیاد ناز منو خریده باشه ،همش اون جاشو جدا میکنه بارها هم بهش تذکر دادم ولی بازم تکرار میکنه دیگه حالمو بهم زده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار اولش نیست همیشه کارش همینه مثل دخترا قهر میکنه ،پونزده ساله ازدواج کردم اصلا یادم نمیاد ناز منو ...

تذکر نده هی چون لج میکنه 

میفهمه اونکارش حرص تورو درمیاره هی انجام میده 

اصلا محل نده 

شوهر منم اوایل اینجوری بود اونقدر محل ندادم بهتر شده هر موقع دیدی سر چیزای الکی عین این بچه ها قهر م ...

بخدا محلش نمیذارم اصلا منم اوردم غذامون خوردیم ،عصرم بچه هام باشگاه میرن نبردشون خودم بلند شدم بردمشون بعدم اومدیم شام خوردیم ،بهش گفتم آشغالارو بذار بیرون گفت من نمیرم تو ببر منم گفتم نمیتونم سنگینه و نبردم 

بخدا محلش نمیذارم اصلا منم اوردم غذامون خوردیم ،عصرم بچه هام باشگاه میرن نبردشون خودم بلند شدم بردمش ...

رابطش با خانوادش چجوریع

اکثر مردایی که اینجورین بچگیشون از خانواده محبت ندیدن

رابطش با خانوادش چجوریعاکثر مردایی که اینجورین بچگیشون از خانواده محبت ندیدن

اصلا رابطه خوبی نداره با هیچ کدوم رفت و آمد نداره ،بخدا من تو خونه دارم با سه تا بچه میپوسیم ،بچه هام شدن انگار پرنده ای که تو قفسه وقتی میان بیرون از خونه نمیفهمن چیکار کنن دلم براشون میسوزه ،از همه جا پامو بریده 

اصلا رابطه خوبی نداره با هیچ کدوم رفت و آمد نداره ،بخدا من تو خونه دارم با سه تا بچه میپوسیم ،بچه ها ...

میفهمم ریشه اصلی خانوادشه که اینجوریه اخلاقش

دنبال محبتن ولی نمیدونن چجوری بیان کنن جوری رفتار میکنن ادم ازشون زدع میشه 

من خودمم عین تو بودم اول زندگی 

بعد که بیشتر با خانوادش آشنا شدم دیدم بله مشکل اصلی خانوادشه 

من خودم روش کار کردم بهتر شده 

میفهمم ریشه اصلی خانوادشه که اینجوریه اخلاقشدنبال محبتن ولی نمیدونن چجوری بیان کنن جوری رفتار میکنن ...

خداروشکر 

اره از خانوادش خیلی گله میکنه همیشه دلمم براش میسوزه واقعا ،ولی این رفتار ها دیگه توی ۴۰سالگی خیلی زشته واقعا ،همش فکر میکنه من بهش میخوام خیانت کنم ،فکر میکنه ولش میکنم و میرم 

خداروشکر اره از خانوادش خیلی گله میکنه همیشه دلمم براش میسوزه واقعا ،ولی این رفتار ها دیگه توی ۴۰سال ...

ببین اگه میتونی چند جلسه ببرش پیش تراپیست 

بهتر میشه 

اگر نه و نمیره باید خودت روش کار کنی که اونم واقعا سخته و اعصاب میخواد 

ادم پیر میشه 

منو پیر کرد تا یه ذره آدم شد شوهرم