2777
2789
عنوان

مازندرانی ها چطور ادمایی هستن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 42 پست
ولش کنبا همشهری خودت اوکی شوحالا حال ندارم اینجا ماجرای نامزد دوستمو که مازندرانی بود و جدا شدن تعری ...

اخه میدونی ما تو شهرخودمون نیستیم،بین تهران و کرج کوچ‌میکنیم ولی اصالتا جنوبی هستیم😂سرهمین موضوع همشهری خیلی کم به پستم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بامزه تعریف کردید😂😂

والا 

تازه از اون مسخره تر

ما نامزد بودیم

مامان همسرم اجازمو گرفت که باهاشون برم شمشک

یعنی یک ثانیه نذاش تنها بمونیم

بگو یک ثانیه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اخه میدونی ما تو شهرخودمون نیستیم،بین تهران و کرج کوچ‌میکنیم ولی اصالتا جنوبی هستیم😂سرهمین موضوع هم ...

از همون تهران یا کرج پیدا کن

شهر دیگه و لانگ دیستنس و... رو کلا بی خیال

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

والا تازه از اون مسخره ترما نامزد بودیممامان همسرم اجازمو گرفت که باهاشون برم شمشکیعنی یک ثانیه نذاش ...

وای عزیییزممممم😂😂😂😂😂دلم سووووخت واسه تون😂😂

از همون تهران یا کرج پیدا کنشهر دیگه و لانگ دیستنس و... رو کلا بی خیال

ارههه اینم کرجه اصالتا مازندرانیه

بزرگ شده ی کرجه

لانگ دیستنس رو اصلااااا حوصله شو ندارم من

از نظر اعتقادی قوین شمالیا ولی گیر نیستن اصلا حالا این چیزی هست که من دیدم 

و خب یه خورده هم خلاف ما شیرازی ها هستن دیگه خیلی عجله دارن خیلی ماشاءالله پر جنب و جوشی😅

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

ما چند بار رفتیم مازندران واقعاً برخورد شون عالی بود...انگار صد سال بود آدم رو می شناسن هی می گفتن بریم خونه نه یک بار صد بار اصرار می کردن...اصلاً حس غریبی توشون نداشتیم...حالا خانواده ی شوهر منم شمالی هستن اما مازندرانی نیستن در کل شمالیا از نظر من دید بازتری دارن و شاد و اهل تفریحن.

❤️❤️ 

از نظر اعتقادی قوین شمالیا ولی گیر نیستن اصلا حالا این چیزی هست که من دیدم و خب یه خورده هم خلاف ما ...

ووی بد شد که😂من مادرم شیرازیه پدرم جنوبی همه میگن تو شیرازی شدی😂😂😂حالا شاید این بنده خدا تونست یکم سرعتمو بیشترکنه😂

ما چند بار رفتیم مازندران واقعاً برخورد شون عالی بود...انگار صد سال بود آدم رو می شناسن هی می گفتن ب ...

وای چه خوب

اره انگار ادمای شادی هستن خیلی سختگیر نیستن کلا تو زندگی

ووی بد شد که😂من مادرم شیرازیه پدرم جنوبی همه میگن تو شیرازی شدی😂😂😂حالا شاید این بنده خدا تونست ی ...

ای جان 😅😂

نمی‌دونم والا وقتی هم میریم شمال اون حس خونگرمی رو که خودمونیا داریم اونا ندارن خیلی ولی خیلی با معرفتنا

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

ارههه اینم کرجه اصالتا مازندرانیهبزرگ شده ی کرجهلانگ دیستنس رو اصلااااا حوصله شو ندارم من

نمیدونم

فک نکنم ماها خیلی بتونیم باهاشون کنار بیایم

کلا تو دوستامون رابطه موفق تهرانی-مازندرانی یا حتی اصالتا مازندرانی ندیدم

همیشه به هم خورده با سر و صدا

یه سری شهرا میکس خوبی ممکنه ندن

ریسک داره دیگه...

ای جان 😅😂نمی‌دونم والا وقتی هم میریم شمال اون حس خونگرمی رو که خودمونیا داریم اونا ندارن خیلی ولی ...

اره دقیقا شبیه ما نیستن

ولی از نظرخوشگذرونی شبیه هستیم😂

میدونی احساس میکنم مایکم ادمای حساس تری هستیم،غذا فلان جور باشه،دکور خونه فلان باشه،مهمونی مون خوب برگزاربشه به نظرم ازاین نظرا شمالی ها انگار اسون گیرترن

نمیدونم حالا این برداشت منه شاید اشتباه کنم