2777
2789

چند سال پیش وقتی که ۱۶ سالم بود با ی پسر ۲۸ ساله اشنا شدم

نشد بریم تو رابطه بخاطر بچه بازیای من

من بارها بهش توهین کردم بارها بچه بازی دراوردم ولی چیزی جز احترام ازش ندیدم

همیشه هوامو داشت همیشه مراقبم بود نصیحتم میکرد

درس نمیخوندم بازیگوش بودم نصیحتم میکرد

الان ۲۰ سالمه و یک ساله باهاش هیچ ارتباطی ندارم

نمیدونم کجاست چیکار میکنه

دلم میخواد زنش شم 🫠

چیکار کنم چجوری ببینمش

فقط ادرس خونشو دارم

من نمیدونم اصلا چرا انقد اذیتش کردم

هیچچچچ مردی ب کاملی و خوبی اون ندیدم اصلا

۳۲ سالشه الان اون

🩵🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالش شو. حتی اگه به هم می‌رسیدید هم بعد چند ماه یا یه سال رابطه متوجه می‌شدی چرا خوب نبود واست.

چون اختلاف سنی زیاد معمولا خوب نیست، به خاطر اختلافات نسل و تفاوت نسلی ای که دارن به مشکل بر می‌خورن.

شما ۲۰ سالته، اول زندگیته، دنبال تجربه کردن چیزای جدیدی، دنبال چیزای رمانتیکی، ولی اون مرد ۳۲ سالشه، دنبال آرامشه، می‌خواد زودی بچه دار شی و ....

شاید اصلا هیچوقت نمی‌تونستی باهاش مثل یه تازه عروس دوماد خوش بگذرونی. و به خاطر این اختلاف سنی ممکن بود یه جاهایی اون نقش والد رو بگیره، و حرف حرف خودش باشه، یعنی چون تو کوچیکتر بودی نظراتی که توی رابطه می‌دادی رو قبول نمی‌کرد و کل رابطه میوفتاد رو دوش اون

و حرف ها و خواسته های تو هم ممکنه بود نادیده گرفته شه