2777
2789
عنوان

بابام دوباره درگیرسرطان شده😭😭😭چرا تمومی نداره این کوفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 81 پست
عزیزم چن سال پیش متاستاز برای مامانمم پیش اومد و.. واقعا نمیدونم چی بگم‌ میفهممت چقدرر توشرایط سختی ...

بهتر شدن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عمر و زندگی دست خداست،  نباید این همه ناامید باشین،  شما هر چقدر هم که بترسید باید جلوی پدرتون خودتون رو قوی نشون بدین تا بتونه با بیماریش بجنگه.  فکر نکن از دلخوشی اینو می گم،  من بالا سر پدرم بودم شیمی درمانی کرد از همونجا رفتم امتحان دادم دبیرستانی بودم... 

الانم مادرم درگیره...

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

51 سالشه

خیلی جوونه که لعنت به سرطان

من مادر یه پسرم که همه دنیاش منم 

همیشه از دکتر رفتن میترسم که جواب بده بگیرم خیلی سینه درد دارم

خدا پدرتو شفا بده به حق فاطمه زهرا معجزه خوب شدنشو ببینی

خدایا شکرت   

ای وای بخدا خیلی خیلی ناراحت شدم اشک تو چشمام جمع شد الهی به حق فاطمه الزهرا الهی به حق گلوی بریده شش ماهه کربلا خوب بشه بخدا خیلی ناراحت شدم 

بابا ها خیلی مظلومن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

الهی خداوند بهشون سلامتی بده و حالشون خوب بشه 

برو سرمزار شهدای گمنام شهرت بخواه دعاش کنن‌

تاپیک بزن یه کرمانی پیدا کن خواهش کن بره  حسینیه حاج ماشاءالله نجار اونجا به نیت سلامتی پدرت ۲ رکعت نماز بخونه .

کلیپ حاج ماشاءالله نجار رو سرچ کن ببین 

سفره حضرت رقیه نذر کن 

به خانم فاطمه زهرا توسل کن .

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

چکاپ منظم انجام میداد هروقت که دکتر بهش میگفت یادم نیست دقیق هرچندوقت یکبار بود اما خیلی عجیب بود در ...

انشالله ب حق فاطمه زهرا خدا شفاشو میده نگران نباش ب خودش امیدواری بدین ک بالاترین چیزه براشون انرررررژی مثبت داشته باش فقط مثبت فکر کن