2777
2789
عنوان

از وقتی فهمیدم تو نی نی سایت رل میزنن زندگی برام سیاه شد🤣💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 145 پست
ای ادم زرررررنگ 😄😄😄😄😄 پس باهاشیخداروشکر خیلی خوبه

آره شانسی هست دیگه 

فک کن پیانو میزنه برام می‌فرسته 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه

ببین اگر طرف سالم باشه بنظرم مشکلی نیست یکبار. هم به حرف جنسی نزد گفتم چرا نمی‌زنی گفت منو اینجوری ت ...

شاید چون 1ماه اول بوده

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگر طرف سالم باشه بنظرم مشکلی نیست یکبار. هم به حرف جنسی نزد گفتم چرا نمی‌زنی گفت منو اینجوری ت ...

در کل من مکان آشنایی برام مهم نیست، حقیقتا با رابطه مجازی و لانگ مشکل دارم 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
اینجا اپشن زیاد،داره ولی من بیشتر اومدن بخندم به سرنوشت اونایی که تو واقعیت رل زدن ...

بیا به سرنوشت من سیر بخند 🤣💔

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

آره شانسی هست دیگه فک کن پیانو میزنه برام می‌فرسته

وای خداااااا اکلیلی شدم 😃😃😃🌈🌈☀️☀️ تروخدا نگو چشم میخورین 

چشم بد به دور

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

آفرین بهش چقد خوب که هنوز اینجور آدما هستن 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
در کل من مکان آشنایی برام مهم نیست، حقیقتا با رابطه مجازی و لانگ مشکل دارم

ببین کلا 

اکثرا مردای اینجا داغون هستن 

والی استثنا همیشه وجود داره 

وقتی آدم میبینن یکی سالمه کاری هست 

آدم درستی هست 

چرا که نه 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه

ببین کلا اکثرا مردای اینجا داغون هستن والی استثنا همیشه وجود داره وقتی آدم میبینن یکی سالمه کاری هست ...

خواهر تو شانست خوب بوده 

وگرنه من به شخصه مطمئنم با هیچ مردی تو اینجا به نتیجه نخواهم رسید چون خیلی متفاوتن

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
ببین کلا اکثرا مردای اینجا داغون هستن والی استثنا همیشه وجود داره وقتی آدم میبینن یکی سالمه کاری هست ...

نمیترسی بهم وابسته بشین ولی چون مکانتون دور باشه نتونین بهم برسین؟ 

خواهر تو شانست خوب بوده وگرنه من به شخصه مطمئنم با هیچ مردی تو اینجا به نتیجه نخواهم رسید چون خیلی م ...

تو دنیای واقعیت اکثرا نمیشه چه برسه به اینجا