اگه میتونین کمک کنین پربازدید تر بشه افراد بیشتری بخونن
چاق و چله نیستم🦖 ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار میمیریم! بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️🩹
خوندم. بیماریش هرچی باشه تو طب اسلامی درمان میشه میتونی خودت دوره هاش رو عضو بشی کانال تنها مسیر آر ...
تو کماس با هوشیاری پایین
فقد خدا میتونه برش گردونهه
چاق و چله نیستم🦖 ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار میمیریم! بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️🩹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو کماس با هوشیاری پایین فقد خدا میتونه برش گردونهه
روغن بنفشه تو بینیش بریزید شقیقه ها ملاج کف دست هاش رو با همین روغن چرب کنید. فقط مغزش سرد شده خون رسانی انجام نمیشه شما انجام بده نتیجه رو ببین. طب اسلامی حاج آقا حسینی توضیح داده و چند نفر هم انجام دادن نتیجه داشته.