2777
2789

کسایی که تجربه دارن جواب بدن من ۵ روز قبل موعدم بی بی چک گذاشتم یه هاله افتاد همون روز ازمایش بتا دادم عددش ۲۴ بود دیگه موعدم رسید پریود نشدم تا امروز که سه روز از موعدم گذشته و نزدیکی داشتم و به ارگاسم رسیدم و خونریزی دارم قبلش کمرم درد گرفت حالت پریودی نمیدونم بخاطر نزدیکیه؟خونریزیم شدید نیس شبیه پریود ولی کمتر ولی درد پریودو دارم بنظرتون مشکل چیه باردارم یا نه؟میشه کسی ۲۴ بتاش بوده ولی باردار نباشه؟کمکم کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نباید نزدیکی میداشتی. اگه درحد لکه بینیه زود برو بیمارستان و ازمایش بده ببین مثبته یا نه.

الان نگاه کردم دیدم قطع شده شبیه پریود نیس خون ریزیم بنظرت میتونه باردار باشم؟

الان نگاه کردم دیدم قطع شده شبیه پریود نیس خون ریزیم بنظرت میتونه باردار باشم؟

احتمالا اره خب. کار سنگین نکن. برو برا ازمایش. انشاءالله اگه مثبت بود اصلا تو سه ماهه اول نزدیکی نداشته باش