2777
2789

یه بار به پدرشوهرم گفتم برای دل درد بچه عرق کلپوره خریدم 35هزارتومن منظورم ارزونی و مرغون به صرفه بودنش بود یه هو گفت مامیرم گردش دیدم کلپوره زیاده برو بچین عرق بگیر دگه 35هزارتومان نده بخر تاچند روز ناراحت بودم

یه بار به پدرشوهرم گفتم برای دل درد بچه عرق کلپوره خریدم 35هزارتومن منظورم ارزونی و مرغون به صرفه بو ...

خساست بیماریه. چرا باید ناراحت شی؟ دست خودشون نیست.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم خسیس کلا در حال حرص خوردنه 

پدرشوهر منم اینجوریه فک کن جاریم سن و سالی ازش گذشته عروس و داماد داره بعد از عمری یه مبل خریده بود برای خونش، پدرشوهرم یه قشقرقی راه انداخته بود که عروسم فکر جمع کردن نیس همش خرج میکنه و مبل میخره😐

خونه ی ما به تعمیر نیاز داشت خیییلی قدیمی شده بود در و دیوارمون خراب شده بود یه بنا آورديم خونمونو ببینه خبر به گوش پدرشوهرم رسید یعنی هر چی از دهنش در اومد به ما گفت، گفت دیونه هستین دیگه تو این گرونی میخوایین بنایی کنین 😑

یه بارم خونه ی یکی از اقوام خییییلی دور دعوت بودیم (مراسم ختم بود) بعد جمعیت تو خونه ی طرف نشسته بود ما هم با خونواده ی شوهرم اونجا بودیم بعد لامپ آشپزخونه روشن بود پدرشوهرم به بچه ی من گفت برو اون لامپو خاموش کن 🤭😂🤦🏻‍♀️