2777
2789
عنوان

چرا فرزندای اول همیشه بخاطر کوچیکترا کتک میخورن💔🤦🏽‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 65 پست

آخی🥹پسر منم همیشه میگه چرا همیشه حق و به خواهرش میدم ولی من واقعا اینکارو نمیکنم . شاید چون بزرگترین ازتون انتظار بیشتری داریم . اونا کوچیکترن خب حالیشون نمیشه

راضی الان؟

ااز باابام؟

والا الان عین بره اروم شده 🙄 دوسش دارم خب باابمه، خوبیم داشته،خیلی حامیه خیلی همه فن حریف، تمیز. و منظم 

البته بداخلاقیاش زیاده، خسیس و بدبین و اهل تفریح بردن و سفر نیس، مامانم خیلی تحمل میکنه و مطیعه وگرنه یکی عین من اگ زنش بود صدبارطلاق میگرفت

سعنی من شوهر کزدم شوهرم برد کافه،من اولین بارم یود میرفتم،کلی سوتی دادم عین این ندیده ها، اصلا باباام مارو دور نمیداد ی بستنی فروشی نمیبردمون حتی 

بگذریم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بابا ها دختر ها رو بیشتر دوست دارن مخصوصا اگه کوچیکه باشنحالا چرا کتک خوردی

خب ما مادرمون رو از دست دادیم

و پدرم خیلی هوای خواهرم رو داره.

۱۷ سالشه بچه هم نیست

با دیدن این چیزا با خودم عهد بستم بین بچه هام فرق نذارم و الحمدلله تا الان نذاشتم

هر وقت دختر کوچیکه رو بغل کردم دیدم پر بزگه نگاه میکنه، میدوم اونو بغل میکنم،هرچیزی بخرم جفت میخرم،هر قربوون صدقه ای. برم برای جفتشون قربون صدقه میرم و ناز میکشم، گاهی. اولی حسودی میکنه تا میبینه دومی بغلمه،تندی دومیو میزارم زمین اونو بغل میگیرم،سیر ک شد میدوه پی کاراش 

ای کاش مادرپدراهم اینو بفهمن ک بچه ها همه عزیزن نبایدد تبعیض قایل بشن

ابجیم ب پسر اولیش خیلی. کار سپرده از همون اول، خودشم اقرار میکنه بیچاره علی چقدر سخت گرفتم بهش

ولی من خدا کمکم کنه، اشتباهشو تکرار نمیکنم

دقیقا منم الان همین رفتارو با پسرم دارمک فرقش با خاهرش3سالهولی حتی اگه مقصرم نباشه ازش میخام درمقابل ...

خیلی گناه داره  سعی کن مثل هم باهاشون رفتار کنی🤦🏽‍♂️

خیلی گناه داره سعی کن مثل هم باهاشون رفتار کنی🤦🏽‍♂️

ن اتفاقا پسرمو بیشتر دوس دارم ن ب خاطر اینکه پسره اون دختره ن

ب خاطر اینکه بچه ی اولمه

ولی میگم کوتاه بیادچون خاهرش خب3سال کوچیکتره عقلش کمتره

از این جهت

ن از جهت فرق گذاشتن

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫