2777
2789
ن ما داریم له میشیم له واقعی واقعی یکسال پیش کجا و الان کجا وای شو۶رم یکسال سر کار نمیره

دیگه همه تو زندگی شون یمدتی اینجوری میشن 

طبیعیه دیگه همه زندگیا بالا و پایین داره 

گاهی براش پیتزا درست کن بده ببره 

البته که بنظرم پیتزا و همبرگر خیلی مناسب تغذیه 

برا مدرسه نیستن و سرد اصلا خوشمزه نیست 

ولی خب یکی دوبار درست کن براش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگ مقصر خودمونیم اینقدر سنگین میگیریم ... بعد گند میزنیم بنظرم حد متوسط همیشه بهترین حالت

دقیقا میدونی بیشتر اخلاقش عوض شده حالم خیلیییی بده خیلی کاش دوباره همون پسر با ادبم بشه هنوزم با ادبه ولی یهو داد میزنه

دیگه همه تو زندگی شون یمدتی اینجوری میشن طبیعیه دیگه همه زندگیا بالا و پایین داره گاهی براش پیتزا در ...

اره درست میگین خودمم دقیقا همینارو میگم ولی استرس دارم همیشه اصلا تمرکز نمیتونم کنم مخصوصا تغیرر رفتار پسرم تیر اخر بود 

برای پسرت قشنگ توضیح بده که نمیتونی بیشتر وبهتر از این براش غذا بذاری.گاهی وقتا اگر با بچه ها منطقی صحبت کنی متوجه میشن و خیلی درک میکنن اما اگر درست توضیح ندی فکر میکنن پدرومادر دارن کم کاری میکنن یا براشون اهمیت نداره

عزیزم منم دقیقا تو‌شرایط شما هستم تنها نیستی 

منم یه پسر ۱۰ساله دارم و گیر یه شرایط ضرر مالی و بلاتکلیفی ساختمان سازی مشترک افتادیم که هفت ساله داریم پول خرج میکنیم که به وضعیت هفت سال پیشمون برگردیم خییییلی سخته خییییلی حق داری 

برای پسرت قشنگ توضیح بده که نمیتونی بیشتر وبهتر از این براش غذا بذاری.گاهی وقتا اگر با بچه ها منطقی ...

اصلا نمیتونم واقعا ولی درست میگی باید با مهربونی بگم و بگم مفید نیست تا قانع بشه

عزیزم منم دقیقا تو‌شرایط شما هستم تنها نیستی منم یه پسر ۱۰ساله دارم و گیر یه شرایط ضرر مالی و بلاتکل ...

وای دقیقاااا مام مشکل ساختمان سازی وای وای دقیقاااا😟😟