2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مام امسال وضعمون خیلی بد شده انقد فکرو خیال میکنم منم یدونه پسر دارم همیشه میگه خدایا کمکمون کن بعد میگه مامان چرا خدا جواب نمی‌ده🥺سال گذشته هم ضررمالی کردیم با این وضع جبران نمیشه 

بدترین حس دنیارو دارم تجربه میکنم 🥲

با تمام وجودم درکت میکنم بخدا اگه الکی بگم امروز تو خونه اشون یه دونه سیب زمینی هم نبود حتی یه دونه مادر بیاورم می‌گفت چی بدم امشب بچه ها بخورن 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی مشکلی پیش اومد۶ باید اون کار حل کنه و بعد بره سر کار وای نمیخوام لو برم ک کیم ولی خیلی شرایطتم سخت ...

ای وای. خدا خودش کمکتون کنه. پشتوانه پدر یا پدر همسر ندارید؟

بنده خدا شوهر من ۵صبح می‌ره ۳بعداز ظهر میاد یه لقمه غذا سرپا میخوره باز می‌ره ۸شب میاد الآنم خوابیده ...

شوهر من کارمون گیر یه سند و . .. اینجور کارا ولی ما تو اوج اوج بوددیم الان هیچ طلای ندارم همرو فروختیم فقط ظاهر حفظ کردیم فامیل نفهمه 

منم همین شرایطو داشتم ولی بنظرم بچه باید بدون ی روز هست ی روز نیست از بس از اول گفتیم تو نگران نباش ...

اره ولی میدونی انگار بچمو وسط زمین آسمون ول کردیم نه به رفاه پارسالش نه به حال امسالمون اصلا ر۴تاراش کاملا عوض شده 

مام امسال وضعمون خیلی بد شده انقد فکرو خیال میکنم منم یدونه پسر دارم همیشه میگه خدایا کمکمون کن بعد ...

وای بیا بغلم 😭😭😭😭

وای پسر من میدونه تا چیزی میخواد بعد میگه اهان ن نمیخوام چون فعلا پول نداریم 🥲

اخه ما مثل سال قبل یه مدرسه خوب ثبت نامش کردیم اونجا همه چیزا عادیه خدیا چی بگم واقعااا از باعث بان ...

نترس خدا بزرگه انشالله گشایشی توراه دارین.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

اره ولی میدونی انگار بچمو وسط زمین آسمون ول کردیم نه به رفاه پارسالش نه به حال امسالمون اصلا ر۴تاراش ...

آره دیگ مقصر خودمونیم اینقدر سنگین میگیریم ... بعد گند میزنیم بنظرم حد متوسط همیشه بهترین حالت

با تمام وجودم درکت میکنم بخدا اگه الکی بگم امروز تو خونه اشون یه دونه سیب زمینی هم نبود حتی یه دونه ...

وای خدایا نه ما هنوز اونقدر بد نشده عزیزم الهی خدا  اونقدرررررر بهشون ببخشه ک تا آخر غرق در ارامش باشن الهی همیشه دلشون شاد باشه

وای بیا بغلم 😭😭😭😭وای پسر من میدونه تا چیزی میخواد بعد میگه اهان ن نمیخوام چون فعلا پول نداریم 🥲

پسرمنم میگه🥺میگم خدایا چرا با این سن کمش از الان به فکر مشکلات خانوادس😭

ای وای. خدا خودش کمکتون کنه. پشتوانه پدر یا پدر همسر ندارید؟

پدر همسرم فوت شده بابامم در حد مثلا چیزی واسه پسرم اینا بخره نه تو اون صورت وضع مالی شوهرم عالی بود من ماشین داشتم همسرم شاسی بلند یعنی بهترین حالت یهوو همه چیز عوض شد الانم شوهرم در حد ممکن سعیشو میکنه ولی من همششششش تو استرسم همش