چی میشد خدا به همه قدری روزی میداد که بچه ای هیچکس حسرت به دل نشه یا مادر خانواده شب که شد غصه اینکه شب چی بزارم جلوشون نداشته باشه منم بدجور اعصابم خراب خانواده ام خیلی وضع مالیشون خرابه
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
ن ما داریم له میشیم له واقعی واقعی یکسال پیش کجا و الان کجا وای شو۶رم یکسال سر کار نمیره
چرا نمیره؟
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
چرا کار نمیکنه ؟ اونم تو این اوضاع واقعا وقت بیکاری نیست
بنده خدا شوهر من ۵صبح میره ۳بعداز ظهر میاد یه لقمه غذا سرپا میخوره باز میره ۸شب میاد الآنم خوابیده بیچاره بازم هشتمون گرو نهمونه