2777
2789
عنوان

این روزا به همه اونایی که دلشون خوشه غبطه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 25 پست

منم پدرم نزدیک ۴ ماهه رفته از شبی ک یهو سکته کرد یه لحظه خواب راحت و یه لحظه خوش نداشتم ....دیگه هم ندارم فقط آرزوم مردن بلکه اونجا خدا بهم رحم کنه رها شم ازین همه غم و اندوه و حسرت .....مردن شده ارزوم

عزیزم منم مریضم بچه های تو پارک رو که میبینم حسرت میخورم میگم کاش بچه بودم، ازاد و سالم و رها و بیخ ...

عزیزم واستون دعا میکنم انشاالله با آرزوی بهبودی کاملتون 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم بد بود طلاق گرفتم اومدم خونه پدرم تو خونه پدرمم هر روز دعوای داداش وحشیم با هممونه مخصوصا با ب ...

عزیزم 

انشاالله خدا خودش کمکمون کنه 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

داغ عزیز دیدم اونم با یه بیماری بد خیلی ناراحتشم تو جمله نمیگنجه

متاسفم واقعا

خدا رحمتشون کنه عزیزم روحشون شاد 🖤

انشاالله خدا به قلبتون آرامش بده

نمیدونم واقعا چیکار کنم مامانم خودش شاغلهچیکاررکردین بعد

مشکل من یکم متفاوت تر بود بابام برشکست شد 

۱۰ سال عذاب کشیدیم 

فقط میتونم بگم دووم بیار اصلا اسون نیس میدونم

لطفا لایک ننمایید🗿
منم پدرم نزدیک ۴ ماهه رفته از شبی ک یهو سکته کرد یه لحظه خواب راحت و یه لحظه خوش نداشتم ....دیگه هم ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم روحشون قرین رحمت

خدا به شما هم آرامش بده

حتما پدرتون خیلی خوب بوده ..

مشکل من یکم متفاوت تر بود بابام برشکست شد ۱۰ سال عذاب کشیدیم فقط میتونم بگم دووم بیار اصلا اسون نیس ...

از پدرم متنفرم 

خدا رحمتشون کنه عزیزم روحشون قرین رحمتخدا به شما هم آرامش بدهحتما پدرتون خیلی خوب بوده ..

اره خیلی مهربون بود کلا خیلی از بچگی سختی کشیدم پدرم هم همینطور مشکلات زیاد بیماری فقر مشکلات خانوادگی کار خودم تازه اوضاع مون خوب شده بود ک اینجوری شد....تمام سالای عمرم کار کردم و زندگیمون درست کردم پدرم تازه خوب شده بود اینجوری بدبخت شدم....دیگه انگیزه ای برای ادامه زندگی ندارم انگار خدا بدا بعضیا تقدیر خوشی رقم نزده....دوست دارم زودتر بمیرم زندگی انگار پوچ شده