2777
2789

سپیده و مانی که به تازگی ازدواج کردن 

بعد مراسم عقد و کلی خرج لباس و آرایشگاه و حلقه

مانی برای سپیده آیفون ۱۷ ۳۰۰ میلیونی خریده

یه جون ۲۰_۲۱ ساله انگار میلیارده

واقعا که دنیای اینا با دنیای مردم عادی متفاوته

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بله پولسازترین شغلهاگه معمولا برکت نداره

اتفاقا به نظر من خیلی هم برکت داره

خونه ماشین ویلا سفر و.....

انگار پول ِ ماهایی که همش در حال دویدن هستیم برکت نداره

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله پولسازترین شغلهاگه معمولا برکت نداره

برگام ریخته واقعا

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

اتفاقا به نظر من خیلی هم برکت دارهخونه ماشین ویلا سفر و.....انگار پول ِ ماهایی که همش در حال دویدن ه ...

ولی از راه نمایش خونه زندگیشون به ثروت میرسن این پولی که بدست میارن واقعا ارزش نداره

ولی از راه نمایش خونه زندگیشون به ثروت میرسن این پولی که بدست میارن واقعا ارزش نداره

خیلی ها با با جون کندن پول درمیارن ، اون ارزش داره؟

جون در مقابل پول بهتره یا نمایش خونه زندگی در مقابل پول ؟!؟!

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
خیلی ها با با جون کندن پول درمیارن ، اون ارزش داره؟جون در مقابل پول بهتره یا نمایش خونه زندگی در مقا ...

با پز دادن و نمایش خونه زندگی و سفرهای خارجه مختلف و ....

مراسمای جورواجور پر خرج مثل مثل تعیین جنسیت و نام گذاری و عروسی های شاهانه باوجود وضعیت اقتصادی نابسامان مردم ما این درآمدا ارزش داره؟