2777
2789
عنوان

وقتی بچتون درسو نمیفهمه دعواش میکنین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 49 پست
معلم باید بهش یاد بده کار شما نیستروش آموزش دارهمعلم باید مطمئن بشه همه بچه ها تو کلاسش درس رو یاد گ ...

معلمش شوووووووووووووته

اعتراضم کردیم بارها جوابی نگرفتیم

ساعتساعت آموزشی گرفتماول که اصلا نمیفهمید عقربه ساعت کدومه عقربه کدومهبرچسب زدم نوشتمبااااااز نمیفهم ...

واسش فیلم آموزشی بزار، بعد هی وسط بازی با ساعت خونه بهش نشون بده، نیاز به مرور مداوم داره

بعدم بپذیر به استعداد بچه ها متفاوته، دعوا کردن فقط بیشتر از درس زدش میکنه

بچه ی خودمم دومه، امروز ازش کتک خوردم ولی بعدش با آرامش نشوندمش پا درس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسش فیلم آموزشی بزار، بعد هی وسط بازی با ساعت خونه بهش نشون بده، نیاز به مرور مداوم دارهبعدم بپذیر ...

اتفا الان زد به سرم برم فیلمی چیزی پیدا کنم براش بذارم بلکه بفهمه

کلا استعدادش به شدت تو زمینیه ی علوم و مباحث علمیه 

و همیشه نقطه ی قوتش تو علومه 

ریاضی دقت بالایی میخاد که دختر من دقت نداره

شمارش حتی یدونه اشتباه بشه جواب کل سوال اشتباه میشه 

پارسالم همین بود امسالم مثل اینکه همینهدارم نابپد میشم آخر ام اس نگیرم کارههر کارم میکنم نمیتونم آرو ...

بعضی اوقات این بی دقتیا از ترس و استرسیه که اگه اشتباه جواب بده دعواش میکنید ، الان روش های تدریس خیلییییی فرق کرده از اینترنت براش فیلم بذار

اتفا الان زد به سرم برم فیلمی چیزی پیدا کنم براش بذارم بلکه بفهمهکلا استعدادش به شدت تو زمینیه ی علو ...

اگر مشکلش ساعته فقط فیلم آموزشی و تمرین و تکرار الان پسر من امروز ساعت یاد گرفتن کلی فیلم آموزشی خوب معلم گذاشت تو کانال گفت ببینن بچه ها هر روز ازشون ساعت بپرسید موقع غذا موقع خواب موقع رفتن به مدرسه

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
@niniyar‍ وسط تاپیک بقیه زشته خجالت بکش بی ربط نگو😒

من هدفم پزشکیه خب رتبمم امسال در حد بهداشت بود 

بعد اومده میگ من حس شیشمم خوبه تو سال دیگ بهداشت میاری 😐😐😐😐

حالا من اصلا موضوع تاپیکم این نبود :////💔 

اتفا الان زد به سرم برم فیلمی چیزی پیدا کنم براش بذارم بلکه بفهمهکلا استعدادش به شدت تو زمینیه ی علو ...

بله متاسفانه بچه های الان با اینکه باهوشن ولی چون گوشی و اینا زیاد تو دستشونه کم دقت تر شدن

ساعتساعت آموزشی گرفتماول که اصلا نمیفهمید عقربه ساعت کدومه عقربه کدومهبرچسب زدم نوشتمبااااااز نمیفهم ...

ببین اول که با بحث و دعوا فقط اعصاب خودت و اونو داغون میکنی ‌. گناه داره سنی نداره . 

باید روشش رو پیدا کنی . با بازی یا نقاشی . خشک و خالی نشین مثلا ۴۰ تا ساعت پشت هم باهاش کار کن . بدتر قاطی میکنه ‌ 

اول که شمارش ۵ تا ۵ تا رو باهاش کار کن ببین راحت بلده یا نه میتونه تا ۶۰ راحت بشماره ۵ تا ۵تا؟ 

بعد این که یه ساعت بزرگ درست کن با مقوا ریز نباشه که شمردن سخته بزرگ مثلا با بشقاب بکش که فاصله عددا زیاد باشه . حالا با دو رنگ خمیر بازی بده عقربه بسازه ‌ 

روز اول فقط ساعت کامل باهاش کار کن ساعت  یک دو سه ....

وقتی ساعت کامل رو خوب وارد شد دقیقه ها ۵ ده پانزده بیست روی دایره یا مربع درست کن دقیقه هر عددو بچسبون جلوش . 

حالا باز باخمیر ساعت کار کن . ساعت براش بنویس روی تخته بگو پیدا کن . عدد سمت چپ عقربه کوچبکه راست دقیقه 

بعد یه مدت که خوب وارد شد دقیقه ها رو بردار بگو حالا خودت بشمار ۵ تا ۵تا . . با بازی عملی و ارامش مطمئن باش بهتر یاد میگیره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

معلم ها هم که کلا دوست دارن استرس بدن به خانواده پارسال میگفتن پایه اول خیلی مهمه اگر خوب یاد نگیرن ضعیف میرن بالا تا آخر مهم ترین پایس دقیقا امسالم همون حرف زدن سال دیگه ام همینو میگن بهمون الی آخر 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
دقیقا من دیگه دارم رو به نابودی میرمنمیدونم به کی رفته انقدر حواس پرته🫠💔

Adhd نداره ؟ 

اگه فقط چند بار بوده یا یه موضوع که هیچی ولی اگه کلا حواسش پرته و تمرکز نداره ببرش دکتر 

ببین اول که با بحث و دعوا فقط اعصاب خودت و اونو داغون میکنی ‌. گناه داره سنی نداره . باید روشش رو پی ...

ساعت کامل و پنج تا پنج تا شماری رو بلده

ولی چقدر گذشته و چقدر مونده به ساعت فلان رو نمیدونه