سلام،یه جاری گیرم اومده هردو شغلشون یکیه،اونم مثل مادرشوهر وخواهرایه شوهر اهل کنایه وزخمزبون ،دلم خنک شد دیگه خوبه زخم میزنه به مادرشوهرم ودختراش،هرچقدر به من نیش وکنایه زدن ولی بار احترامشونو داشتم واصلا اهل آدم کنایه زدن نبودم ،حالا یکی گیرشون اومده کپی خودشون،دنیا گرده،تا قدرمنو بدونن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یکی گیرم اومده تازه ۱ماهی هس منتظرم حق منوازشون بگیره خودشو دخترشو حلال نمیکنم ایقدر حرمت سکوت مثل توانجام دادم شکرخدا الانم قهریم انیدوارم ابدی باشه۴ماهیه باشوهرم قهریم ولی میددونم اخرش ممومجبورمیکنه موقع لشتی منم باهاش برم ولی کورخونده دیگه بچه نیسم
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
ن عزیزم گفتم منوشوهرم بامادرشوهرم وخاهرش قهریم بخاطر من ک بی حرمتی کررن اون باهاشو حرف نمیزنه ایقدر اصرارداره خاهرش باهاش اشتی کنه واسطه میفرسه ولی خب محل نمیده چون ب معنای واقعی دوتاشون شیطان صفتن
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه