2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم خیلیا میگن کبوتر با کبوتر باز با باز!یه مثال نقض بزنم براتون خود من از یه خانواده کاملا متوسط ب ...

چرت و پرت میگن من عروس عموم باباش مستاجره خونه نداره اونوقت پدرشوهرش حساب زمیناش و مغازه هاش از دستش دررفته 

شوهرش پول پارو میکنه سالی یبار مدل ماشینشو عوض میکنه وسایل خونشو عوض میکنه

فقط و فقط و فقط شااااانس

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

چرت و پرت میگن من عروس عموم باباش مستاجره خونه نداره اونوقت پدرشوهرش حساب زمیناش و مغازه هاش از دستش ...

افرینننن دقیقااا همینه فقط فقط شانسسسس

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

دیدم خیلیا میگن کبوتر با کبوتر باز با باز!یه مثال نقض بزنم براتون خود من از یه خانواده کاملا متوسط ب ...

حالا شما شانسی از بین ۱۰۰تا یکی اینجوری در اومدی 😂ان شاء الله خوشبخت باشی ولی من از نزدیک دیدم که خانواده ای که پولدارتره عروس یا داماد رو هی میکوبونه اگرچه بازماین چیزا بستگی به ذات داره ولی باز م نگاه از بالا به پایین هست 

آرزوی خوشبختی دارم 

تو به خاطر دل پاک و مهربونته 

همیشه مهربونی و خیلی خاکی🎀🫂❤️

ببین عزیزم آدم های پولدار ک الکی پولدار نشدن از همه زرنگ تر هستن، ،موقع زن گرفتن میرن یکی مثل خودشون ...

نه عزیزم خیلی جوون پولدار هم داریم منتها خارجن و به نظر من دختر ها باید عزت نفسشون و اعتماد بنفسون رو ببرن بالا و ذهن های فقیرشون رو دور بریزن و ذهن های ثروتمند داشه باشن منظورم از ذهن فقیر ثروتمند ذهن هایی که خودشون و بالا  میگیرن و اعتماد به نفس دارن 

برای مثال هیپهاپلوژیست و دوس دخترش که بهتره بگم شبیه زن و شوهرن