2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم خیلیا میگن کبوتر با کبوتر باز با باز!یه مثال نقض بزنم براتون خود من از یه خانواده کاملا متوسط ب ...

چرت و پرت میگن من عروس عموم باباش مستاجره خونه نداره اونوقت پدرشوهرش حساب زمیناش و مغازه هاش از دستش دررفته 

شوهرش پول پارو میکنه سالی یبار مدل ماشینشو عوض میکنه وسایل خونشو عوض میکنه

فقط و فقط و فقط شااااانس

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

چرت و پرت میگن من عروس عموم باباش مستاجره خونه نداره اونوقت پدرشوهرش حساب زمیناش و مغازه هاش از دستش ...

افرینننن دقیقااا همینه فقط فقط شانسسسس

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

دیدم خیلیا میگن کبوتر با کبوتر باز با باز!یه مثال نقض بزنم براتون خود من از یه خانواده کاملا متوسط ب ...

حالا شما شانسی از بین ۱۰۰تا یکی اینجوری در اومدی 😂ان شاء الله خوشبخت باشی ولی من از نزدیک دیدم که خانواده ای که پولدارتره عروس یا داماد رو هی میکوبونه اگرچه بازماین چیزا بستگی به ذات داره ولی باز م نگاه از بالا به پایین هست 

آرزوی خوشبختی دارم 

تو به خاطر دل پاک و مهربونته 

همیشه مهربونی و خیلی خاکی🎀🫂❤️

ببین عزیزم آدم های پولدار ک الکی پولدار نشدن از همه زرنگ تر هستن، ،موقع زن گرفتن میرن یکی مثل خودشون ...

نه عزیزم خیلی جوون پولدار هم داریم منتها خارجن و به نظر من دختر ها باید عزت نفسشون و اعتماد بنفسون رو ببرن بالا و ذهن های فقیرشون رو دور بریزن و ذهن های ثروتمند داشه باشن منظورم از ذهن فقیر ثروتمند ذهن هایی که خودشون و بالا  میگیرن و اعتماد به نفس دارن 

برای مثال هیپهاپلوژیست و دوس دخترش که بهتره بگم شبیه زن و شوهرن