2777
2789

۶ ماه پیش بحث کردیم و کات کردیم. قبلش گاها عکس پروف میذاشتم و بعدش وقتای آخر که باهاش بودم، پروفمو پاک کرده بودم.🙂 می گفت چرا پاک کردی؟👀 منم گفته بودم که دیگه بابام نمیذاره و اینا.

بعدش که کات کردیم، بعد یه مدت عکس های جدیدمو گذاشته بودم پروف. هر چند ماه یه بار بهش پیام میدادم زنگ میزدم جوابمو نمیداد.👀 کلا چن بار پیام دادم جوابم نمیده. بعد چن روز اکانتم رو حذف کردم، وارد شدم یه روز بعد دوباره حذف کردم.😬

آخرین بار بهش پیام دادم، ۱ و نیم ماه پیش بود، به نظرتون وارد تلگرام شم و عکس پروف سلفی نیم صورت بزارم یا نرم تلگرام با این شماره اصلیم؟🫠(آخه وقتی ‌وارد میشی برای مخاطبین هات میاد فلانی به تلگرام پیوست!👀)

با شماره دیگه ام تو تلگرام هستم و نمیخوام بهش پیام بدم ولی میخوام دلتنگم شه.🥲

وای چقد اویزونیییی خب ولش کن بابا بره بدرکککک

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دلتنگ نمیشه فقط میگه بزار ببینم این چیکار میکنه بخاطر حوصله اش سر میره اگه عشق عشق باشه 6 ماه جدایی دمار از روزگارش در می اورد میدونم حست و درک میکنم دلت میخوادش اما خب بهش فک نکن 

ولی میخوای بری برو ی پروف بزار باز هموون اش و همون کاسه 

سس خل بازیا چیه خدایی

خودتو درگیر آدمهای سمی نکن 

کمبود محبت و توجه داری؟ 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

وای چقد اویزونیییی خب ولش کن بابا بره بدرکککک

بیخیالش شدم کلا ردش کردم

فقط میگم الان وارد تلگرام شم یا نه؟ (کنارش پروف از نیم صورت و چشم بزارم)

چون میخوام دلتنگم شه

اویزون نیست دلتنگ و ساده اما شش ماهه تموم شده بهتره ب فکر رشد و پیشرفت باشه

بنظرم آدم باید سعی کنه رابطه یکطرفه رو بیخیال شه ن اینکه دم ب دیقه به طرف پیام بده...

طرف زار و زندگی داره 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

بیخیالش شدم کلا ردش کردمفقط میگم الان وارد تلگرام شم یا نه؟ (کنارش پروف از نیم صورت و چشم بزارم)چون ...

اون دلتنگت میشد که تا حالا شده بود ...

بنظرم آدم باید سعی کنه رابطه یکطرفه رو بیخیال شه ن اینکه دم ب دیقه به طرف پیام بده...طرف زار و زندگی ...

من با عشقم یه سری کات کردیم بعد دو هفته خودش پیام داد دو باره با هم کات کردیم من یک ماه اول هر چی پیام دادم بهش جواب نداد منم دیگه بیخیال شدم و الان از کات دوم سه ماه میگذره 

سس خل بازیا چیه خداییخودتو درگیر آدمهای سمی نکن کمبود محبت و توجه داری؟

بیخیالش شدم ردش کردم😄

فقط میخوام دلتنگم شه

الان وارد تلگرام شم یا نه؟( با عکس پروف از چشم و نیم صورت😅)

من با عشقم یه سری کات کردیم بعد دو هفته خودش پیام داد دو باره با هم کات کردیم من یک ماه اول هر چی پی ...

خوب کاری کردی 

یبار پسر پیگیر شه یبارم دختر 

اول باید پسر پیگیر شه چون دخترا پیگیر شدنی بنظرشون آویزون بنظر میایم