2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌نظر سنجیت اشتباه هس 

خوب برا شناسنامه برو از اداره ثبت سوال کن برات توضیح میده 

اما ازدواج ببین ادم خوب و بد هر جایی هست 

به نظر من رنگ و قومیت و دین دلیلی برای خوب بودن طرف مقابل ما نیست 

ما دوست نجفی هم داشتیم و‌داریم اینقد ماهن که نگو ولی ببین اول از هر چیز ببین به دل خودت میشینه؟؟! 

خودت دوسش داری؟؟ ازت خوشش میاد ؟؟! بشین باهاش حرف بزن ببین دیدگاهتون بهم نزدیکه ؟ سطح فکریش چجوریه؟؟ اخلاقش میپسندی و و و .....

وگرنه اینکه میگن عرب هس کاری نداشته باش ما ایرانی خیلی خودشیفته تشریف داریم جنس خودمون رو برتر میدونیم 

ولی اینو بدون میتونی با یه ایرانی ازدواج کنی و پشیمون بشی یا به افریقایی یه عرب یه اروپایی یه امریکایی خوشبخت بشی  و برعکس 

خوشبختی ادما توی یک ملیت بودن و یه دین داشتن نیست ببین به اینه که بتونه درکت کنه و بفهمتت همین و این یعنی خوشبختی 

درضمن اون چیزاییم که شنیدی یا میگن مال نسل قبلشون بوده الان پسراشون خیلی روشن فکر و امروزین

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

نه اگه بره کشور شوهرش زایمان کنه هیچوقت دیگه نمیتونه برای بجش شناسنامه ایرانی بگیره این یکی از شرایط ...

من اگه ایران زایمان کنم میتونم برا بچم شناسنامه بگیرم ینی؟

عزیزم‌نظر سنجیت اشتباه هس  خوب برا شناسنامه برو از اداره ثبت سوال کن برات توضیح میده  ام ...

درسته عزیزم ایشونم به نظر من عالی هستن نظرسنجیم فک کنم باعث شد برا بعضیا توهین تلقی بشه عذر میخام 

شما مطمئنی خانوم هستی؟ این چه طرز حرف زدنه؟

عزیزم ایشون کلا تو تاپیکهای دیگه هم با بی  ادبی و بی احترامی کامنت دیگران رو ریپلای میکنن انگار درست  تربیت نشدن و طرز رفتار در سایت عمونی    رو یاد نگرفتن.

ببین از لحاظ انسانیت و اخلاق که خوب همه جا خوب بد داره نمیشه گفت این خوبه یا بده

ولی یه سری تبعات داره و اختلاف فرهنگی که ممکنه مشکل ساز بشه 

مثلاً یهو دیدی عراق یه موقعت خوب گیرش آمد یا ده سال دیگه اوضاعش از ایران بهتر شد خواست بره تکلیف چیه ؟؟؟

اینهمه دختر پسر تو ایران مجرد مگه قحطی شده دنبال دردسرین ملت تو یه شهر تو یه فامیل ازدواج میکنن ولی دوتا خانواده دیدگاهشون متفاوته دردسر میشه 

اگه مثلاً شما ایرانی ایشون عراقی مثلاً تو چین می‌خواستیم ازدواج و زندگی کنین باز بد نبود چون هرکدوم اون قسمت فرهنگتون که براتون دردساز بود رو میتونید بیرون خونه برارید