اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
نه فقط ماهی، ماهی حافظش خیلی کمه، حتی پرنده هاهم بعد مدتی که بو و شکل بچه اشون تغییر میکنه به چشم یک پرنده دیگه میبیننش، بعنوان مثال من مرغ عشقام مادرشون بعد مدتی که زیاد تخم گذاشت وقتی جا براش تنگ شد به بچه اش که تازه متولد شد حمله کرد و مجبور شدم جداش کنم، بین پرنده ها همیشه نر یا ماده یکیشون متاسفانه دچار حمله به بچش میشه به دلایلی، خوشبختانه برای من نر حسش رو از دست نداد و با بچه هاش توی قفس دیگه گذاشتمش تا بزرگش کرد، اینارو گفتم روشن بشه حیوانات با غریزه و بو و حسشون رفتار میکنن از لحاظ حافظه و حسی مثل انسان نیستن، البته بعضی حیواناتم مثل فیل و اسب جفت و بچه هاشو یادشون میمونه و حتی بمیرن افسرده میشن
منم ماهی قرمزه عیدم هنوز زنده است ولی بزرگ نشده غذا بهش نمیدم فقط هر چند روز یه بار آبشو عوض میکنم ب ...
ما یه سال انداختیم تو حوض حیات
جلبکو اینا داشت
اندازه نیم کیلو شد
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.