اکه حقوق منشی ماهی چهل تومنه پس من چرا دارم مث صگ خدازده برای کنکور میخونم؟
چون اون در کنار منشی بودن کارایی های دیگه هم داره
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
وای دمت گرم چقد خوب گفتی من ادرس خونشو دارم شماره پدرشم دارم ولی از یه چیزی میترسم دختره ۱۹سالش بوده ...
دخالت نکن اسی باج گیری کن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
همین رو آتو کن به همسرت بگو معادل اون پول باید خرج من و بچه هم بکنی اگه نکنی زنگ میزنم
چرا به ذهن خودم نرسیده بود حتما همین کارو میکنم خیلی بهتر از سرو صداس
بله چون شما میگی علاقه ای به همسرت نداری