2777
2789
عنوان

ضامن نشدم حس بدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقیم گفتم. بهونه ای نداشتم. ضمن اینکه داشتیم راحع به چیز دیگه حرف میزذیم یهو اینو گفت غافلگیر شدم.

به منم گفتن من انداختم گردن شوهرم گفتم رضایت نداره بابت این کار.

ولی خب ضامن خواهرم شدم چون از پرداخت اقساطش کاملا مطمئنم هیچکسم جز خودم و حودش خبر ندارن

متاسفم واسه همه کسایی که گفتن خوب کاری کردی

چرا خوب کاری کردی ؟

ایشون شناخت داشته شاید اینجور آدمی نبوده که قسطاشو نده 

چرا گره از کار کسی باز کردن شده عیب ؟ 

شده زرنگی؟

چرا انقد داریم بد میشیم؟

چی میشد اگه ضامن بشی؟

من به شخصه میگم اصلا کار خوبی نبوده 

شما میگی چون خوشم ازش نیومده ضامن نشدم انگار میخواستی زنش بشی کارشو راه می‌انداختی خدا کارتو راه بندازه 

کاربری دوممه 🙂 و تنت ،وطنم ....🫀

کار بدی کردی . این یه چیز اختیاریه و هر سوالی دوتا جواب داره ، یا بله یا نه

تو هرکدومو انتخاب کنی بد نیست چون سوال پرسیده و خواسته ای مطرح کرده و تو مختاری جواب موردنظرتو بگی

خودتو درگیر نکن 

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱 با عطر گل های بهاری و شکوفه های گلاس🌺با عطر امید و ارزو 🎀❤️ و دختری با عطر و بوی هنر و انگیزه و ظرافت ☘️ اگه امضامو دیدی خیلی خوشحال میشم اگه به نیت قبولی تو کنکور و رشته و دانشگاه موردعلاقم برام یه صلوات بفرستی💜اگه فرستادی بهم بگو تا برات حمد بخونم💜بوس بوسی بهت

اگه بی کس هستن خب می‌شدی و میگفتی به کسی نگین

اتفاقا علت ناراحتیم اینه که پدرشون فوت شده میتونم گره از کارشون باز کنم ولی متاسفانه اصلا خوش حساب نیستن مثلا یک خرجی شده براشون کلا دیکه به رو نمیارن. واسه همین عقلم میکه نه دلم میکه اره.

متاسفم واسه همه کسایی که گفتن خوب کاری کردیچرا خوب کاری کردی ؟ایشون شناخت داشته شاید اینجور آدمی نبو ...

آدمی نیست که مطمئن باشم قسطاشو میده با توجه به شناختی که ازش دارم.

متاسفم واسه همه کسایی که گفتن خوب کاری کردیچرا خوب کاری کردی ؟ایشون شناخت داشته شاید اینجور آدمی نبو ...

خانم محترم شما تو شرایطش بودی میدونی چه استرسی آدم میگیره وقتی طرف قسطش نمیده؟یه کارمند بدبخت با این حقوق کم چرا خودش تو موقعیتی قرار بده که بعد نگرانی و حال بد بکشه و همون چندرغاز حقوقش هم از دست بره؟هیچ بد شدنی در کار نیست اگه ضامن میشد کارش لطف بود حالا هم که نشده کاملا حق داره نه بگه

ما هیچ مسئولیتی در قبال دیگران نداریم